ISP Wulkan — поповнити інтернет

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 2,3%, не менше 2 грн.

Також сплачують послуги

ISP Wulkan — сучасний інтернет-провайдер, що надає послуги доступу до мережі інтернет на швидкості до 1000 Мбит/сек. Компанія надає послуги як приватним особам, так і представникам бізнесу, пропонуючи їм широкий вибір тарифних планів.
Якщо ви шукаєте спосіб швидко та безпечно поповнити ISP Wulkan через інтернет — скористайтесь платіжним сервісом Portmone і здійснюйте оплату буквально у пару кліків. Для цього потрібно мати смартфон або компьютер, що має доступ до інтернету, а також платіжну картку з достатньою кількістю коштів на балансі.

Оплатити інтернет ISP Wulkan через Портмоне

Щоб оплатити ISP Wulkan, використовуючи сервіс Portmone, потрібно виконати декілька дій:

  1. Виберіть категорію “Інтернет”, вкажіть свій регіон проживання та знайдіть компанію “ISP Wulkan” серед запропонованих інтернет-провайдерів.
  2. Введіть персональний платіжний код (номер особового рахунку), суму оплати і натисніть “Оплатити”.
  3. Вкажіть дані банківської карти (номер, термін дії, трьохзначний CVC/CVV код) та ваш емейл.
  4. Повторно натисніть “Оплатити” і підтвердіть списання коштів.

Баланс провайдера буде поповнено протягом хвилини. Після цього на ваш email надійде лист з квитанцією. Вона також буде збережена в особистому кабінеті Портмоне у розділі “Архів”, якщо оплата здійснювалась після авторизації на сайті.
За проведення платежу сервіс стягує комісію у розмірі 2,3% від суми поповнення (мінімум 2 грн). Зареєстровані юзери можуть заощаджувати на комісії, підключивши пакет “Місяць” — це дозволяє не сплачувати комісію при оплаті послуг провайдерів, телефонії, комуналки, а також охорони і ТБ.

Як перевірити, чи пройшла оплата ISP Wulkan

Зазвичай гроші надходять на баланс провайдера миттєво, але інколи на це може знадобитись до 3-х днів. Перевірити зарахування коштів можна одним із способів:

  • увійшовши до особистого кабінету на сайті інтернет-провайдера;
  • подзвонивши у службу підтримки абонентів.

При необхідності, надайте співробітнику ISP Wulkan електронну квитанцію, що була направлена на вашу пошту після оплати послуги. Також ви завжди можете звернутись за консультацією до служби підтримки Портмоне будь-яким зручним для вас способом.

Додаткові переваги оплати інтернету ISP Wulkan через Portmone

Сервіс Портмоне дозволяє поповнити ISP Wulkan онлайн, а також оплатити тисячі інших послуг, наприклад:

Зареєстровані користувачі додатково можуть персоналізувати кабінет, створювати шаблони, зберігати квитанції про оплату і платіжні дані, передавати показники лічильників та заощаджувати на комісії.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна