ТОВ Запоріжжяелектропостачання - оплата за електроенергію БЕЗ КОМИССИИ

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 1.5%, не менше 3 грн.

Запоріжжяелектропостачання оплата онлайн за світло в Запоріжжі

З січня 2019 року в силу вступив закон “Про ринок електроенергії”, який спричинив зміни в оплаті послуг за спожиту електроенергію. Відтоді компанія Запоріжжяобленерго стала виконувати функції оператора системи розподілу і відповідати за ремонт електромережа, а функції з продажу електроенергії і нарахування платежів абонентам в Запоріжжі і області покладені на новостворену організацію — Запоріжжяелектропостачання. Тому якщо вам потрібно заплатити за світло, з початку 2019 року  це потрібно робити саме на реквізити постачальника послуги — Запоріжжяелектропостачання.

Як провести оплату Запоріжжяелектропостачання на Portmone

Якщо вам потрібно оплатити рахунок від ТОВ Запоріжжяелектропостачання — зробіть це через Portmone. Для цього не потрібно шукати термінал самообслуговування — достатньо скористатись компьютером чи смартфоном, що має доступ до мережі інтернет:

  1. Виберіть категорію “Комунальні послуги” та знайдіть потрібну компанію, попередньо вибравши тип послуги “електроенергія” і регіон “Запоріжжя та область”.
  2. Оберіть отримувача, введіть особовий рахунок і натисніть “Оплатити”.
  3. Ознайомтесь з нарахуваннями та вкажіть суму, яку збираєтесь сплатити.
  4. Введіть емейл та дані платіжної картки. Зареєстровані юзери можуть обрати одну із раніше збережених карток.
  5. Підтвердіть платіж.

Як тільки система опрацює оплату, на ваш емейл буде відправлено лист з електронною квитанцією, що має таку ж юридичну силу, як і паперова. Якщо оплата здійснювалась після авторизації на сайті Портмоне, квитанцію в будь-який момент можна переглянути через особовий кабінет.

Як дізнатися номер особового рахунку на електроенергію

Якщо ви забули № особового рахунку, його можна дізнатись одним із способів:

  • знайти у паперовій платіжці, що щомісяця надсилається на вашу адресу;
  • через контакт-центр постачальника послуги, номери якого можна знайти його на сайті zpep.com.ua у розділі “Контакти”;
  • через особистий кабінет абонента.

Сервіс Портмоне також дозволяє знайти і відобразити номер особового рахунку. Для цього необхідно скористатись функцією пошуку електронних платіжок за адресою, яка доступна як зареєстрованим, так і не зареєстрованим юзерам.

Як перевірити заборгованість за світло

Якщо ви не здійснювали Запоріжжяелектропостачання оплату послуг протягом якогось періоду і хочете перевірити розмір заборгованості за світло, це можна зробити одним із способів:

  • через особистий кабінет абонента на сайті zpep.com.ua;
  • подзвонивши в контакт-центр компанії;
  • переглянувши паперову платіжку.

Перевірити заборгованість також можна при оплаті послуг Запоріжжяелектропостачання через Портмоне чи переглянувши електронну квитанцію, отримання якої може налаштувати кожен зареєстрований користувач. Крім того, сервіс дозволяє передати показники лічильників.

Переваги оплати Запоріжжяелектропостачання через сайт Portmone

Користуючись сервісом Portmone, ви отримуєте як мінімум три вагомі переваги:

  1. Економія часу — щоб здійснити оплату електроенергії чи будь-якої іншої послуги не потрібно виходити з дому, шукати найближче відділення банку чи термінал — всі дії виконуються онлайн.
  2. Широкий список послуг — за допомогою сервісу можна оплачувати тисячі послуг і сервісів (наприклад, здійснити онлайн оплату комуналки чи переказ з картки на картку). 
  3. Безпека — сервіс використовую сучасні протоколи захисту, що надійно захищають вашу персональну інформацію від шахраїв і зловмисників.

Якщо ви ще не користувались нашими послугами — настав час це зробити і впевнитись, що онлайн оплати це швидко, легко і надійно.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна