Житомирводоканал

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 1.7%, не менше 3 грн.

Також сплачують послуги

Оплата послуг водопостачання та водовідведення — завдання, яке необхідно вирішувати щомісяця. Якщо ви є абонентом КП «Житомирводоканал», оплатити рахунок постачальника без зусиль і витрати часу пропонує сервіс Portmone. Тут ви знайдете зручні шаблони та підказки, завдяки яким здійснити транзакцію можна лише в кілька кліків. Платіть за воду в Житомирі в режимі онлайн і забудьте про пошуки терміналів і черги. Після реєстрації на нашому сайті ви зможете отримувати рахунки та погашати заборгованість без жодних труднощів.

Як оплатити послуги КП «Житомирводоканал» онлайн

Ознайомтеся зі зручним алгоритмом Portmone, що дозволяє швидко заплатити за воду. Для абонентів КП «Житомирводоканал» оплата здійснюється таким чином:

  1. Введіть номер особового рахунку.
  2. Натисніть кнопку «Оплатити».
  3. На сторінці, що відкрилася, ознайомтеся з сумою. Рахунок виставляється водоканалом виходячи з переданих показників лічильника. Якщо приміщення не обладнане приладом обліку або домовласник не передав показники вчасно, нарахування здійснюються відповідно до норм споживання води.
  4. Вкажіть email і дані платіжної картки Visa або Mastercard. Якщо ви авторизувалися на сайті, вводити інформацію не потрібно, оскільки вона зберігається в системі.
  5. Підтвердьте оплату. Квитанція надійде на вказану електронну пошту та буде збережена у вашому особистому акаунті. За бажанням ви зможете завантажити її на будь-який пристрій та видрукувати. Крім того, на Portmone діє послуга «Доставлення квитанцій», завдяки чому платіжні документи можна отримувати в паперовому форматі.

Бажаєте прискорити процес і здійснювати оплату послуг КП «Житомирводоканал» ще швидше? Створіть зручний шаблон в особистому кабінеті та «прив'яжіть» його до адреси. У цьому випадку ви зможете ініціювати транзакцію за декілька секунд. Ще один варіант — завантажте мобільний додаток сервісу та оплачуйте «комуналку» просто з телефону.

Чи можна оплатити послуги КП «Житомирводоканал» без комісії

Під час оплати послуг постачальника стягується мінімальна комісія — 1,7% (мінімум — 3 грн). Це невелика сума, проте за бажанням ви можете уникнути додаткових витрат. Активуйте тарифний план «Місяць», і ви зможете оплачувати без комісії «комуналку», інтернет, телебачення, телефонію та послуги охорони. Економія становитиме від 40% до 60% — залежно від кількості квартир.

Ще один бонус для авторизованих клієнтів нашого сервісу — можливість оплачувати комісію балами, отриманими за програмою Cashback.

Переваги реєстрації на Portmone для оплати «Житомирводоканалу»

Створіть обліковий запис на Portmone і скористайтеся всіма перевагами сервісу. Серед них:

  • отримання рахунків і нагадувань;
  • можливість сформувати шаблон зі збереженим номером о/р і прикріпити його до певної адреси;
  • функціональний особистий кабінет, зовнішній вигляд якого можна змінювати на власний розсуд.

З «Портмоне» вам не доведеться реєструватися на різних сайтах для оплати «комуналки» — всі транзакції здійснюються на одній платформі. Щоб знайти потрібну компанію, налаштуйте фільтр за типом послуги. Якщо вашого постачальника немає в списку, ви завжди можете скористатися функцією «Оплата за реквізитами».

Крім того, на нашому сайті ви можете поповнити баланс мобільного, переказати гроші родичам і близьким, оформити страховий поліс, придбати квиток на транспорт і виконати безліч інших завдань. Вибирайте надійний сервіс онлайн-платежів Portmone!

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна