Оплатити інтернет Макснет

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Без комісії

Також сплачують послуги

Макснет — один з найбільших провайдерів та операторів зв'язку в Харкові та його прилеглих районах, що надає широкий спектр телекомунікаційних послуг:

  • високошвидкісний інтернет (швидкість до 1 Гбіт/сек);
  • кабельне та цифрове ТБ;
  • відеоспостереження;
  • SIP-телефонія;
  • хостинг та хмарні сервіси.

З моменту свого заснування в 2002 році компанія систематично впроваджує сучасні цифрові технології, а також модернізує та розширює наявні телекомунікаційні мережі. Клієнти компанії — приватні користувачі та представники бізнесу, яким пропонується широкий вибір тарифів та додаткових послуг, здатних задовольнити навіть найвибагливішого користувача. Окремої увагу заслуговує якісна та професійна робота фахівців компанії, яка робить все можливе, щоб максимально задовольняти постійно зростаючі потреби клієнтів.

Якщо вам потрібно поповнити картку Макснет, скористайтеся послугами сервісу Портмоне і оплачуйте послуги провайдера через інтернет, незалежно від вашого місця розташування.

Оплатити Макснет без комісії на Portmone

Щоб поповнити Макснет по особовому рахунку за допомогою Portmone, потрібно зробити всього 5 дій:

  1. Перейдіть до категорії “Інтернет” та виберіть регіон “Харків та область”.
  2. Знайдіть компанію "Макснет" серед доступних інтернет-провайдерів вибраного регіону.
  3. Вкажіть номер контракту та суму, після чого натисніть “Оплатити”.
  4. Введіть платіжні дані картки та email. Зареєстровані користувачі можуть вибрати одну із раніше збережених банківських карток.
  5. Повторно натисніть “Оплатити” та дозвольте проведення транзакції.

Протягом деякого часу система обробить платіж та надішле на ваш email електронну квитанцію. Її також можна буде знайти в особистому кабінеті Портмоне в розділі "Архів", якщо оплата здійснювалась після того, як ви авторизувалися на сайті. Зареєстровані юзери можуть зберегти платіж як шаблон, що дозволить прискорити подальшу оплату послуг провайдера. Також після цього з'явиться можливість створення нагадування про оплату та налаштування автоматичних оплат.

Звертаємо увагу, що оплата Maxnet через Портмоне здійснюється без комісії.

Як дізнатися, чи пройшла оплата інтернету Макснет Харкова

У більшості випадків кошти надходять на баланс провайдера відразу після проведення платежу, але в поодиноких ситуаціях на це може знадобитися від 1 до 3 днів. Перевірити факт зарахування грошей на рахунок Макснет можна одним із способів:

  • виконавши вхід до персонального кабінету на сайті maxnet.ua;
  • зателефонувавши до сервісно-інформаційного центру провайдера по одному з телефонів, вказаних на їхньому сайті в розділі “Контакти”.

Якщо вас попросять надати документ, що підтверджує оплату, пред'явіть електронну квитанцію, яка була надіслана на ваш e-mail після проведення платежу.

Чому варто поповнити рахунок Maxnet через Портмоне

Використовуючи сервіс Portmone ви отримуєте низку переваг:

  • швидке проведення платежів;
  • мінімальну комісію;
  • надійний захист персональних та платіжних даних;
  • службу підтримки, що працює у режимі 24/7;
  • регулярні акції та розіграші.

Крім того, сервіс надає можливість оплати тисячі різних сервісів в одному місці. З його допомогою ви можете здійснити оплату комунальних послуг в Харкові або поповнення мобільного рахунку, купити Зелену карту онлайн або оформити кредит, оплатити навчання та багато іншого. Здійснювати оплату можна як через сайт, так і через мобільний додаток.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна