ТОВ "БЕЗПЕКА ДОМОФОН ПРАВОБЕРЕЖЖЯ" — оплата

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Без комісії

Також сплачують послуги

ТОВ "БЕЗПЕКА ДОМОФОН ПРАВОБЕРЕЖЖЯ" — сервісне підприємство, що надає послуги з встановлення та обслуговування домофонних систем. Клієнти компанії — жителі міста Київ, яким компанія пропонує вигідні тарифи та європейський рівень обслуговування.
Якщо вам необхідно здійснити оплату ТОВ "БЕЗПЕКА ДОМОФОН ПРАВОБЕРЕЖЖЯ", але ви не хочете шукати платіжні термінали, тоді скористайтесь послугами сервісу Portmone та сплачуйте тисячі послуг онлайн. Для цього знадобиться банківська карта і пристрій, що має доступ до мережі інтернет.

Як сплатити БЕЗПЕКА ДОМОФОН ПРАВОБЕРЕЖЖЯ через Портмоне

Щоб виконати БЕЗПЕКА ДОМОФОН ПРАВОБЕРЕЖЖЯ оплату за домофон через Portmone, необхідно:

  1. Перейти у розділ “Охорона” та обрати ваш регіон.
  2. Вибрати компанію ТОВ "БЕЗПЕКА ДОМОФОН ПРАВОБЕРЕЖЖЯ" та вказати номер особового рахунку.
  3. Вписати реквізити картки, з якої плануєте здійснити оплату, а також актуальний email, на який після проведення оплати буде направлена квитанція.
  4. Оплатити послугу.

Якщо оплата здійснюється після того, як ви авторизувалися на сайті Портмоне, можна зберегти платіж як шаблон і використовувати його для більш швидкої та комфортної оплати за домофон в майбутньому.

Звертаємо увагу, що при оплаті послуг БЕЗПЕКА ДОМОФОН ПРАВОБЕРЕЖЖЯ не стягується комісія. При цьому сервіс також надає можливість не оплачувати комісію при оплаті комуналки, телефонії, а також послуг провайдерів та ТБ. Для цього потрібно зареєструватися або увійти до особистого кабінету та підключити пакет “Місяць”.

Переваги оплати БЕЗПЕКА ДОМОФОН ПРАВОБЕРЕЖЖЯ через Portmone

Портмоне — простий у використанні та функціональний сервіс, використовуючи який можна не лише оплатити БЕЗПЕКА ДОМОФОН ПРАВОБЕРЕЖЖЯ, а й сплатити послуги тисячі інших компаній. Наприклад, ви можете:

А якщо у вас виникнуть питання, що стосуються роботи сервісу, ви можете в будь-який час задати їх нашій службі підтримки, що працює в цілодобовому режимі. Канали зв'язку зі службою підтримки можна знайти на сайті у розділі “Контакти” чи в мобільному додатку у розділі “Допомога”.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна