ТІМ Умань - оплата інтернету та ТБ

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Без комісії

ТИМ — інтернет-провайдер, що надає послуги доступу до інтернету, а також кабельного, цифрового та IP-телебачення. Компанія обслуговує приватних осіб, а також приватні, державні та комунальні підприємства з Умані, Христинівки та інших населених пунктів Черкаської області. Крім інтернету та ТБ, провайдер займається:

  • встановленням та продажем Wi-Fi обладнання;
  • будівництвом Wi-Fi-мереж;
  • відеоспостереженням;
  • установкою комплексних систем "розумний дім".

Якщо вам потрібно зробити оплату ТІМ Умань — це найкраще робити через сервіс Portmone.com.

Як поповнити інтернет ТІМ Умань через інтернет

Для поповнення ТІМ Умань через Portmone необхідно виконати кілька дій:

  1. Виберіть категорію “Інтернет” або “Телебачення” та вкажіть свою область, після чого знайдіть та виберіть провайдера “ТІМ”.
  2. Введіть номер особового рахунку, адресу, ПІБ та суму, а потім натисніть “Оплатити”.
  3. Вкажіть email та реквізити картки.
  4. Повторно натисніть “Оплатити” і дайте дозвіл на списання коштів із картки.

Комісія за проведення транзакції становить 2% від суми, але не менше ніж 2 грн. Після проведення транзакції на вказаний емейл прийде лист із електронною квитанцією, яку можна зберегти чи роздрукувати.

Що потрібно для оплати ТІМ онлайн

Для оплати послуг провайдера через Портмоне необхідний смартфон чи комп'ютер, а також банківська картка Visa або Mastercard, емітована будь-яким українським банком, із позитивним залишком коштів на балансі. Крім того, вам знадобиться номер особового рахунку, який можна дізнатися через особистий кабінет на сайті itim.net, безпосередньо у договорі про надання послуг або зателефонувавши до служби підтримки абонентів. Процес поповнення займе лише кілька хвилин, при цьому, якщо ви зареєстровані на Portmone, ви можете створити шаблон та налаштувати автоплатіж.

Як оплатити інтернет ТІМ без комісії

Якщо ви є зареєстрованим клієнтом Портмоне, ви можете підключити тарифний план “Місяць” та оплачувати інтернет ТІМ через картку без комісії. Крім цього, без комісії можна буде:

Більше того, авторизовані користувачі сервісу можуть персоналізувати особистий кабінет, переглядати статистику витрат, отримувати кешбек, отримувати електронні платіжки та створювати шаблони.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна