OCTONET — оплатити

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 2%, не менше 2 грн.

OCTONET — локальний інтернет-провайдер, що надає послуги з доступу до мережі інтернет та цифрового телебачення. На сьогоднішній день послуги надаються в Звенигородському, Катеринопільському та Канівському районі Черкаської області, при цьому зона покриття продовжує зростати. Компанія регулярно проводить різноманітні акції, що дозволяють заощаджувати та отримувати бонуси за запрошених друзів, що підключаться до мережі провайдера.
Якщо ви шукаєте простий та швидкий спосіб, щоб поповнити OCTONET онлайн, тоді скористайтесь сервісом Portmone. Для цього достатньо мати смартфон або ПК, банківську карту і 2 хвилини вільного часу.

Оплатити інтернет OCTONET через Portmone

Щоб оплатити ОктоНет інтернет через сайт чи додаток Портмоне, не обов'язково реєструватися в системі. Але, якщо ви витратите пару хвилин на реєстрацію, то отримаєте ще більше можливостей, наприклад, зможете персоналізувати кабінет, отримувати електронні рахунки, налаштовувати автооплати та отримувати кешбек.
Процес оплати послуг провайдера ОктоНет передбачає виконання низки нескладних дій:

  1. Увійдіть до категорії “Інтернет” та вкажіть ваш регіон проживання.
  2. Самостійно знайдіть компанію “OCTONET” у списку інтернет-провайдерів чи скористайтесь пошуком.
  3. Введіть платіжний ID та суму оплати. Натисніть “Оплатити”.
  4. Введіть реквізити картки для оплати та email.
  5. Здійсніть оплату.

Рахунок провайдера буде поповнено протягом 3 хвилин. Після опрацювання платежу, система надішле на ваш email квитанцію, яка також буде збережена в особистому кабінеті Портмоне, якщо платіж здійснювався після авторизації в додатку чи на сайті.

Крім того, авторизовані користувачі можуть зберегти оплату як шаблон та використовувати його в майбутньому, що дозволить витрачати ще менше часу для оплати послуг компанії.

Як платити за інтернет OCTONET без комісії

Сплачуючи за послуги компанії ОктоНет через Portmone, ви також оплачуєте комісію у розмірі 2% від суми (мінімально 2 гривні). При цьому зареєстровані користувачі можуть підключити тариф “Місяць” та заощаджувати на комісії, сплачуючи за інтернет, охорону, а також комунальні послуги, ТБ та телефонію.
Для активації тарифу потрібно:

  • зареєструватись та увійти до персоанльного кабінету;
  • перейти до налаштувань профілю та вибрати “Підписка”;
  • підключити пакет “Місяць”.

Крім того сервіс дозволяє отримувати бали за запрошених друзів та покупки з кешбеком, а потім витрачати їх для оплати комісії або активації пакету “Місяць”.

Переваги використання Портмоне

За допомогою Portmone українці можуть не тільки OctoNet оплатити онлайн, а й здійснити оплату тисячі інших послуг, наприклад:

Користуючись сервісом ви завжди можете розраховувати на високу швидкість проведення оплат, вигідні тарифи, а також надійний захист вашої персональної та платіжної інформації.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна