ЧОЕК (Чернівецька обласна ЕК) – сплатити світло в Чернівцях

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 0.7%, не менше 3 грн.

Шукаєте де швидко та безпечно сплатити послуги ТОВ “ЧОЕК”? Скористайтеся платіжним сервісом Portmone та здійснюйте оплату онлайн, де б ви не знаходилися. Все, що вам знадобиться — наявність інтернету та банківська картка, емітована будь-яким українським банком.

Оплата електроенергії в Чернівцях в ЧОЕК

ТОВ "Чернівецька обласна енергопостачальна компанія" (ЧОЕК) — українська компанія, що займається купівлею та збутом електроенергії мешканцям Чернівецької області. Хоча це молода організація, вона вже встигла зарекомендувати себе як професійне, чесне та відкрите підприємство з доступними цінами на свої послуги.

З січня 2019 року в Україні було прийнято закон “Про електричну енергію” внаслідок якого Чернівціобленерго, яке раніше займалося постачанням електрики для населення, почало відповідати лише за експлуатацію та обслуговування електромереж. Функції постачальника послуг перейшли до Чернівецької енергопостачальної компанії, тому з лютого 2019 року оплату за використану електроенергію необхідно здійснювати на їх реквізити.

Якщо ви користуєтеся послугами Portmone, то можете швидко знайти рахунки за адресою. Для цього достатньо лише вказати свою адресу проживання, після чого система автоматично знайде та відобразить рахунки від різних постачальників послуг. Вам залишиться тільки обрати необхідні компанії та зробити оплату.

Як оплатити послуги Чернівецької обласної енергопостачальної компанії на Portmone

Щоб здійснити оплату електроенергії через наш сайт, необхідно дотримуватися наступного алгоритму дій:

  1. Перебуваючи у “Каталогу послуг” перейти до категорії “Комунальні послуги”.
  2. Знайти “ЧОЕК” через пошук або вказати тип послуги та регіон, після чого знайти компанію у списку запропонованих постачальників.
  3. Вибрати одержувача та ввести № особового рахунку.
  4. Ознайомитись з нарахуваннями та ввести суму, яку збираєтеся сплатити.
  5. Ввести емейл та дані платіжної картки. Також можна здійснити оплату за допомогою Google Pay.
  6. Здійснити оплату.

Після проведення платежу системою, на вказаний емейл буде надіслано квитанцію про оплату. У випадку, якщо оплата здійснювалася після авторизації на сайті Портмоне, квитанцію у будь-який момент можна знайти, завантажити чи роздрукувати використовуючи свій персональний кабінет. Також зареєстровані користувачі можуть створювати шаблони для повторюваних оплат, налаштовувати нагадування і автоматичні оплати, що не тільки заощаджує час, а й дозволяє не пропустити необхідний платіж.

Комісія за проведення оплати становить 0,7% від суми, яку ви сплачуєте (мінімум 3 грн). Якщо ви бажаєте сплачувати за послуги енергопостачальної компанії в Чернівцях не сплачуючи комісію, необхідно зареєструватися в системі та підключити тариф “Місяць” через особистий кабінет. Після його активації ви зможете оплачувати комуналку, послуги інтернет-провайдерів, телефонію, ТБ та охорону без комісії.

Як дізнатися заборгованість за світло в Чернівцях

Дізнатися тарифи чи заборгованість перед Чернівецькою енергопостачальною компанією можна одним із наступних способів:

  • увійшовши до кабінету споживача на сайті https://ek.cv.ua/;
  • зателефонувавши на телефон контакт-центру, контакти якого вказані на офіційному сайті ЧОЕК;
  • через сайт Портмоне (в електронній платіжці або в момент оплати послуги).

ЧОЕК здійснює нарахування суми до оплати, відштовхуючись від показань, що надаються Обленерго Чернівці. Якщо вам потрібно відкоригувати показання лічильника, ви можете це зробити через кабінет Portmone. Для цього потрібно перейти у вкладку “Передача показань” та додати потрібний лічильник.

Переваги реєстрації для оплати послуг на Portmone

Використовуючи наш сервіс, ви зможете оплачувати тисячі послуг в одному місці, і вам навіть не доведеться виходити з дому. Наприклад, ви можете:

Ми постійно вдосконалюємо сервіс, щоб зробити процес оплати ще більш комфортним, швидким та безпечним.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна