Підтримати фонд відновлення та трансформації економіки

УВАГА! Щоб уникнути лімітів нашої системи при надсиланні великої суми коштів, робіть декілька транзакцій в межах 30 000 UAH за один переказ.

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Опціональна комісія

Війна росії проти України принесла в наші міста і села біль та розруху. Знищено сотні підприємств, деякі вцілілі компанії припинили роботу, незасадженими залишилися гектари родючих полів. Для подолання тяжких наслідків за рішенням уряду створено низку фондів, покликаних відродити Україну. Один з них — Фонд відновлення та трансформації економіки. Його завдання — відродження стабільності економіки нашої країни та допомога українцям в умовах війни з росією.

На що підуть пожертвування

Внести пожертвування Фонду відновлення та трансформації економіки можна на рахунок НБУ за допомогою сервісу Portmone. Одержувачем виступає Міністерство економіки України. Грошові надходження до фонду, а також кошти з бюджету державних органів, служб і установ підуть на такі цілі:

  • поновлення функціонування бізнесу;
  • відновлення роботи старих і побудову нових підприємств;
  • стабілізацію економіки.

Як пожертвувати Фонду відновлення та трансформації економіки

Підтримка своєї країни в лихоліття — важлива місія, що обов'язково призведе до результату. Щоб пожертвувати Фонду відновлення та трансформації економіки грошові кошти, достатньо здійснити нескладну операцію на сайті або в мобільному додатку Portmone. Для цього:

  1. На сторінці оплати виберіть валюту (гривня, долар, євро, казахський тенге) та вкажіть суму платежу.
  2. Натисніть кнопку «Оплатити».

Для здійснення переказу коштів на сайті реєстрація чи авторизація не є обов'язковими. Якщо ви не авторизовані, для перерахування фінансової допомоги потрібно ввести номер телефону (опціонально), e-mail і дані банківської картки.

Після перемоги Україна зможе піднятися з руїн і знову стати сильною та успішною країною, але для цього потрібні величезні фінансові вкладення. Долучайтеся до допомоги!

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна