Portmone.com став новим платіжним партнером "Хорошоп" (27.02.2020)

2020-02-27

Portmone.com став новим платіжним партнером "Хорошоп"

Платформа для запуску інтернет-магазинів "Хорошоп" підключила платіжну систему Portmone.com.

Portmone.com, як надійна система онлайн-платежів для будь-якого бізнесу, надає платіжні модулі для популярних CMS-систем інтернет-магазинів (1С-Бітрікс, Opencart, PrestaShop, Joomla, Magento і WordPress). А з березня 2020 року з'явилася можливість підключити систему і для власників сайтів, створених на платформі "Хорошоп".

Просте впровадження сервісу для сплати на сайті інтернет-магазину дозволяє бізнесу збільшувати кількість продажів. Їх клієнти швидко та з легкістю сплачують покупки за допомогою зручних платіжних методів (Privat24, картками Visa та MasterCard, гаманцями Visa Checkout і Masterpass, Apple Pay і Google Pay). Щомісячне зростання прибутків відбувається завдяки технологічним рішенням сервісу Portmone.com, його співпраці з восьми банками-партнерами та посиленому захисту платежів від шахрайства.

За статистикою, за 18 років роботи платіжної системи Portmone.com, нею скористалося понад 1000 інтернет-магазинів на українському ринку. Серед них: LUSH, Auto Baza, UFL, HARVEST, IENKI IENKI, TOP Secret. Для платформи "Хорошоп", при підключенні платіжної системи Portmone.com, діє спеціальний тариф 2,4% та індивідуальні тарифи при щомісячному обороті понад 0,5 млн грн.

Спільно з "Хорошоп" ми легко автоматизуємо бізнес, даємо сучасні рішення для електронної та мобільної комерції, забезпечуємо all-in-one прийом платежів за допомогою популярних платіжних методів.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна