Оплатити "Моєю карткою" без комісії комунальні послуги, телебачення, Інтернет та телефонію відтепер можливо на Portmone.com (28.01.2016)

2016-01-28

Оплатити "Моєю карткою" без комісії комунальні послуги, телебачення, Інтернет та телефонію відтепер можливо на Portmone.com

Ощадбанк і компанія Portmone.com презентують спільну акцію "Оплачуйте рахунки без комісій та черг!" для користувачів "Моєї картки".

Відтак, з 25 січня користувачі "Моєї картки" від Ощадбанку можуть сплачувати за комунальні послуги, телебачення, Інтернет та телефонію без комісії та абонплати на сайті www.portmone.com.ua протягом 6 місяців з дати реєстрації.

Необхідною умовою участі в акції є реєстрація на сайті www.portmone.com.ua або внесення "Моєї картки" до облікового запису існуючого аккаунту. Акція проводиться з 25 січня по 25 квітня 2016 року.

"Ми знаємо, що у нас є велике коло клієнтів, які звикли і хочуть оплачувати комуналку лише в Ощадбанку. І, на жаль, у "комунальні" дні маємо значні черги у відділеннях. Наше завдання сьогодні – запропонувати людям зручний інструмент для вирішення цього питання. Черги мають піти в минуле. Спільна акція з нашим партнером Portmone.com – важливий крок у цьому напрямі. Я впевнений, що користувачі "Моєї картки" оцінять пропозицію, яка надає можливість зекономити не лише час, а й кошти", – зазначив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

"Поєднуючи інноваційність та зручність "Моєї картки" Ощадбанку з простотою онлайн-платежів Portmone.com, ми прагнемо зробити життя людей простішим та повернути їм час, який вони зараз витрачають на сплату рахунків", – додає Святослав Комаха, CEO компанії Portmone.com

Сервіс оплати рахунків у системі Portmone.com також доступний на головній сторінці сайта oschadbank.ua.

Детальніше про реєстрацію картки в Portmone.com можна дізнатись на www.portmone.com/mycard.

У листопаді 2015 року Ощадбанк запустив новий універсальний продукт "Моя карта". Це безкоштовна миттєва "точка входу" в Ощадбанк, доступна всім клієнтам. Її користувачі отримують доступ до багатьох сучасних банківських послуг: безкоштовного зарахування коштів, здійснення комунальних платежів без черг, системи дистанційного обслуговування "Ощад 24/7", кредитної лінії, сервісу "Мобільні заощадження", інструмента електронної ідентифікації OschadBankID для отримання адміністративних послуг.

АТ "Ощадбанк" – провідний український банк, що має найрозгалуженішу мережу установ. Активно працює у всіх фінансових секторах. Серед його клієнтів найбільші компанії України. Ощадбанк – єдиний в Україні банк, що має закріплену законом державну гарантію повного збереження грошових коштів громадян, довірених банку. Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011 р. Контакт-центр: 0 800 210 800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України).

Компания Portmone.com – найбільший незалежний сервіс онлайн-платежів та грошових переказів в Україні. Компанія вийшла на ринок у 2002 році і сьогодні надає послуги близько 2 млн. користувачів та 1400 організаціям, обслуговуючи широкий спектр регулярних платежів (оплата мобільного зв’язку, комунальні платежі, телебачення та Інтернет, страхування, податки, банківські позики тощо) та переказів з картки на картку. Сервіс надає пакет перевірених ІТ-рішень для банкінгу, індустрії мобільного зв’язку, електронної комерції та сервісної індустрії. В 2013 році Europe Virgin Fund став інвестором Portmone.com.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна