Ощадбанк спільно з компанією Portmone.com реалізував онлайн-платежі за довільними реквізитами (14.12.2015)

2015-12-14

Ощадбанк спільно з компанією Portmone.com реалізував онлайн-платежі за довільними реквізитами

Відтепер користувачі сайта Ощадбанку та сервісу Portmone.com зможуть здійснювати онлайн-оплату будь-якого рахунку за довільними реквізитами. Це дає  можливість виконувати всі типи регулярних, комунальних та сервісних платежів, заощаджуючи час та уникаючи черг та незручностей

Можливість оплати доступна для зареєстрованих користувачів сервісу Portmone.com та відвідувачів сайту Ощадбанку. Достатньо заповнити реквізити платежу (юридичних осіб, бізнесів, організацій та приватних підприємців) та ввести дані картки Visa та MasterCard. Комісія за надання послуги становить 2% та 3,5 грн. Наступного банківського дня гроші будуть перераховані одержувачу. Копію квитанції буде надіслано платнику на вказану ним електронну адресу та збережено в особистому кабінеті. Рішення реалізовано на технологічній платформі Portmone.com.

"Упевнений, що наш новий сервіс одразу стане затребуваним, адже це зручно і просто. Мінімум часу – досить просто ввести реквізити і дані картки, і платіж здійснено. Дедалі більше наших клієнтів обирають обслуговування онлайн, тому ми постійно працюємо над удосконаленням і розширенням дистанційних каналів обслуговування", — зазначив заступник голови правління  Ощадбанку Антон Тютюн.

"Наша команда часто отримує запити від клієнтів щодо можливості оплати всіх своїх рахунків у нас на сайті – рахунків за гараж, приватний дитячий садочок тощо. Платежі за довільними реквізитами – крок у цьому напрямі, який спростить процес оплати та зекономить час. Адже в житті є речі, важливіші від рахунків", — наголосив CEO компанії Portmone.com Святослав Комаха.

Публічне акціонерне товариство "Державний ощадний банк України" -  провідний український банк, що має найрозгалуженішу мережу установ. Ативно працює у всіх фінансових секторах. Серед його клієнтів найбільші компанії України. Ощадбанк – єдиний в Україні банк, що має закріплену законом державну гарантію повного збереження грошових коштів громадян, довірених банку. Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011 р. Офіційний сайт – http://www.oschadnybank.com. Контакт-центр: 0 800 210 800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України)

Компанія Portmone.com – найбільший незалежний сервіс онлайн-платежів та грошових переказів в Україні. Компанія вийшла на ринок у 2002 році і сьогодні надає послуги близько 2 млн. користувачів та 1400 організаціям, обслуговуючи широкий спектр регулярних платежів (оплата мобільного зв’язку, комунальні платежі, телебачення та Інтернет, страхування, податки, банківські позики тощо) та переказів з картки на картку. Сервіс надає пакет перевірених ІТ-рішень для банкінгу, індустрії мобільного зв’язку, електронної комерції та сервісної індустрії. В 2013 році Europe Virgin Fund став інвестором Portmone.com.

Прес-служба Ощадбанку

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна