Поповнити PEOPLEnet

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 1%, не менше 3 грн.

Також сплачують послуги

PEOPLEnet — одна з найбільших телекомунікаційних компаній в Україні, що надає голосові послуги мобільного та фіксованого зв'язку, а також доступ до бездротового та дротового інтернету. Оператор завоював визнання абонентів завдяки широкій мережі покриття та великому вибору тарифів. 

Бажаєте миттєво поповнити «Піплнет» через інтернет з оптимальною комісією? Скористайтеся сервісом Portmone, що дозволяє переказати гроші на рахунок, не виходячи з дому.

Як поповнити «ПІПЛнет» за допомогою банківської картки

Поповнити «Піплнет» банківською карткою на сервісі Portmone дуже просто. Алгоритм дій залежить від того, чи зареєстрований користувач на сайті.

  • Без реєстрації. Необхідно вказати номер телефону, починаючи з коду оператора. Далі варто вписати суму, яку необхідно переказати на рахунок, і натиснути кнопку «Сплатити». Потім потрібно ввести реквізити банківської картки та знову натиснути «Оплатити».
  • Для зареєстрованих користувачів. Необхідно увійти до особистого кабінету та повторити описані вище дії. Є можливість поповнити рахунок через раніше створений шаблон і налаштувати автоплатіж. Це зручно: якщо ви один раз заповните всі необхідні поля, вам не доведеться вводити дані повторно.

Гроші зараховуються на баланс через кілька хвилин після підтвердження операції. Для отримання квитанції про оплату, здійснену на сайті без реєстрації, під час оформлення платежу варто вказати e-mail. Зареєстровані користувачі можуть завантажувати квитанції, що зберігаються в архіві.

Переваги реєстрації на сайті Portmone

Зареєструватися на сайті portmone.com.ua, щоб поповнити рахунок PEOPLEnet, вигідно з низки причин:

  • можливість створювати шаблони та налаштовувати автоплатежі;
  • автоматичне заповнення деяких полів під час оформлення транзакції;
  • можливість зберегти дані картки та поповнювати баланс у кілька кліків.

Комісія під час поповнення рахунку PEOPLEnet

Розмір комісії вказується на сторінці підтвердження оплати після введення даних платіжної картки. На сайті portmone.com.ua комісія складає 2,5% (мінімально — 2 грн).

Зазначимо, що комісію за зарахування коштів може стягувати банк, який видав картку. Інформацію слід уточнити в банку, клієнтом якого є платник.

Якими банківськими картками можна поповнити рахунок PEOPLEnet

Сервіс «Портмоне» співпрацює із популярними банками України. Поповнити «Піплнет» можна за допомогою платіжних карток:

  • Visa;
  • Visa Electron;
  • MasterCard;
  • Maestro.

Чи безпечно здійснювати транзакції через сервіс Portmone? Безперечно. Усі фінансові операції відповідають міжнародному стандарту безпеки PCI DSS. Багатоступеневе шифрування запобігає витоку персональних даних.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна