Домофон Інжиніринг Охорона - оплата рахунку онлайн

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Без комісії

Також сплачують послуги

Домофон Інжиніринг Охорона — оплата за домофон

ТОВ “Домофон Інжиніринг Охорона” — сервісна компанія, що спеціалізується на встановлені і технічному обслуговуванні домофонних систем, а також виготовлені і монтажі металопластикових конструкцій. Вона була заснована в 1999 році і на даний момент представлена в 227 населених пунктах, серед яких Київ, Львів, Вінниця та інші. Організація дорожить своєю репутацією, тому завжди робить все можливе, щоб задовольнити потреби клієнтів. Ознайомитись з доступним обладнанням і прикладами виконаних робіт можна на офіційному сайті www.dio.com.ua. Оплата послуг Домофон Інжиніринг Охорона доступна на нашому сайті. Для цього потрібно лише мати банківську картку і пристрій, підключений до мережі інтернет.

Як здійснити оплату за домофон ДІО на сайті Portmone

Щоб виконати Домофон Інжиніринг Охорона оплату за допомогою нашого сервісу, дотримуйтесь наступної послідовності дій:

  1. Увійдіть до каталогу послуг та виберіть категорію “Охорона”.
  2. Вкажіть свою область і знайдіть компанію “Домофон Інжиніринг Охорона”. Також знайти організацію можна через вбудований пошук.
  3. Введіть номер особового рахунку і натисніть “Оплатити”.
  4. Введіть дані картки, якою плануєте розрахуватись, і актуальний емейл.
  5. Проведіть оплату.

Після того як платіж буде опрацьовано, на вказану електронну пошту буде направлено лист з квитанцією, яка підтверджує факт здійснення оплати. Звертаємо увагу, що вона має таку ж юридичну силу, як і її паперовий аналог.
Якщо ви здійснюєте оплату після авторизації на сайті Portmone, квитанцію в будь-який зручний час можна завантажити через особистий кабінет. Крім того, після реєстрації в системі, можна буде створювати шаблони платежів, налаштовувати нагадування і автоматичні оплати. Це дозволить не пропустити планові платежі і зекономить час.

Як перевірити оплату рахунку Домофон Інжиніринг Охорона

Якщо ви здійснили dio домофон оплату і бажаєте перевірити рахунок, це можна зробити через офіційний сайт компанії. Для цього потрібно перейти у розділ “Абонентам”, вказати номер особового рахунку і натиснути “Відправити”.
Звертаємо увагу, що для зарахування коштів на баланс сервісної компанії може знадобитись від декількох хвилин до 3 робочих днів. Якщо гроші на надійшли — зверніться до сервісного центру організації в своєму місті, контакти і адреси яких можна знайти на сайті www.dio.com.ua у розділі “Контакти”.

Як оплатити Інжиніринг Охорона без комісії

Оплата послуг ДІО через сайт Portmone.com здійснюється без комісії. Якщо ви бажаєте не сплачувати комісію при оплаті комуналки, послуг інтернету, телефонії і ТВ — зареєструйтесь на нашому сервісі (або увійдіть в особистий кабінет) і активуйте тарифний план “Місяць”.
Крім того Портмоне дозволяє здійснювати оплату послуг з кешбеком, який потім можна використовувати для сплати комісії за різні послуги чи вивести на свій мобільний рахунок.

Чому оплата ДІО домофон на сайті Portmone це найкраще рішення

Портмоне.ком — зручний і інтуїтивно зрозумілий сервіс, який дозволяє оплачувати тисячі різноманітних послуг і сервісів, не виходячи з дому. Наприклад, ви можете:

А якщо ви витратите 2 хвилини на реєстрацію, то отримаєте ще більше можливостей, які допоможуть зробити процесс користування сервісом ще більш комфортним і швидким.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна