Поповнити Газік Нет

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 2%, не менше 2 грн.

Газік Нет — сучасний інтернет-провайдер, що займається будівництвом каналів зв'язку, а також наданням послуг з високошвидкісного доступу до мережі інтернет та цифрового ТБ. Компанія представлена у 100 населених пунктах Львівської області і продовжує розширювати зону покриття. Крім основного напряму діяльності, провайдер також надає послуги з будівництва комплексних систем відеоспостереження та бездротової сигналізації.

Якщо вам потрібно поповнити рахунок Газік Нет, але ви не бажаєте витрачати час на пошук найближчого відділення банку чи терміналу — скористайтесь послугами Portmone та здійснюйте оплату онлайн.

Поповнення інтернету Газік Нет онлайн на Portmone

Для поповнення Газік Нет онлайн через Портмоне, достатньо мати пристрій з доступом до інтернету та банківську картку з позитивним балансом коштів на рахунку. Процес оплати передбачає виконання наступних дій:

  1. Оберіть розділ “Інтернет” та регіон “Львів та область”.
  2. Знайдіть і виберіть компанію “GazikNet” у списку запропонованих інтернет-провайдерів обраного регіону.
  3. Вкажіть логін і суму оплати.
  4. Введіть платіжну інформацію (номер і термін дії карти, CVV код) та емейл.
  5. Проведіть оплату.

Система опрацює транзакцію менш ніж за 5 хвилин, після чого на вказану пошту буде надіслано електронну квитанцію. Також квитанція буде автоматично збережена у розділі “Архів” особистого кабінету Portmone, якщо платіж проводився після авторизації на сайті.
Щоб користуватись сервісом не обов'язково реєструватися на сайті. Але витративши всього пару хвилин на реєстрацію, ви отримаєте низку додаткових можливостей, що дозволять зробити процес оплати ще більш швидким і комфортним. Наприклад, ви зможете створювати шаблони оплат і нагадування, а також налаштовувати автоматичну оплату рахунків у вказану дату.

Як поповнити Gaziknet без комісії

За поповнення рахунку інтернет-провайдера через Portmone, передбачена комісія у розмірі 2% від суми оплати (мінімум 2 грн). При цьому сервіс дає змогу оплатити інтернет GazikNe без комісії. Для цього необхідно:

  • створити акаунт або авторизуватись на сайті Портмоне;
  • увійти до підрозділу “Управління профілем”;
  • перейти на вкладку “Мій тариф”;
  • підключити пакетний план “Місяць”.

Щоб отримати більш детальну інформацію про пакет “Місяць”, натисніть “Детальніше про пакет” або зверніться до нашої служби підтримки, контакти якої вказані у розділі “Контакти”.
Активувавши тариф, ви зможете протягом календарного місяця сплачувати послуги інтернету, ТБ, охорони, а також телефонії і комуналку, не сплачуючи комісію. Більше того, зареєстровані користувачі мають змогу персоналізувати особистий кабінет, шукати електронні платіжки за адресою, отримувати кешбек та передавати показники лічильників.

Як перевірити чи пройшла оплата Газік Нет

У більшості випадків кошти надходять на рахунок провайдера протягом декількох хвилин після оплати, але в деяких випадках на це може знадобитись до 3 днів. Якщо ви поповнювали баланс після того, як був відключений доступ до мережі інтернет, він з'явиться, як тільки кошти надійдуть на баланс провайдера. Перевірити факт зарахування коштів можна одним із способів:

  • через кабінет користувача на сайті www.gazik.com.ua;
  • подзвонивши у відділ підтримки користувачів по телефону (067) 341-88-96.

За необхідності, надайте співробітнику провайдера електронну квитанцію, що була направлена на вашу пошту після оплати.

Додаткові можливості платіжної системи Портмоне

Портмоне — універсальний сервіс, який дозволяє здійснювати оплату тисячі сервісів в одному місці. Наприклад, з його допомогою ви можете:

Користуючись нашим сервісом, ви завжди можете бути впевнені у високій швидкості проведення операцій, низькій комісії та надійному захисті ваших особистих даних.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна