Благодійний фонд «Повернись живим»

УВАГА! Щоб уникнути лімітів нашої системи при надсиланні великої суми коштів, робіть декілька транзакцій в межах 30 000 UAH за один переказ.

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.

Коли ворожа орда вже встигла розосередитись по різних куточках України, підтримка наших воїнів стає як ніколи актуальним завданням. Команда фонду Come Back Alive 7 днів на тиждень наполегливо працює над матеріальним забезпеченням української армії, передаючи захисникам усе необхідне для збереження їхнього життя та знищення супротивника.

«Повернись живим»: цілі та завдання фонду

Фонд «Повернись живим» було засновано у 2014 році волонтером і громадським активістом Віталієм Дейнегою. У 2020 році організацію очолив учасник російсько-української війни, морський піхотинець, аналітик, засновник Українського Мілітарного Центру Тарас Чмут. За період своєї роботи фундація «Повернись живим» стала однією з найбільших організацій, що підтримують ЗСУ. Фонд забезпечує наших захисників тепловізорами, безпілотними дронами, планшетами з програмним забезпеченням «Армор» для виявлення артилерії та іншою технікою. Зібрані кошти не використовуються для закупівлі зброї.

На базі фонду «Повернись живим» проходять тренінги, завдяки чому українські воїни набувають нових знань і навичок, необхідних під час бою. З 2015 року проводяться курси для медичних працівників, артилеристів, снайперів, саперів і оборонних аналітиків. Після повернення з передової військові отримують різнопланову підтримку та можуть повернутися до повноцінного життя.

Основні проєкти організації Come Back Alive

  • Благодійний фонд;
  • створення центру військової аналітики з залученням фахівців оборонної сфери;
  • реабілітація поранених і навчання ветеранів основам бізнесу;
  • створення ЗМІ з метою висвітлення подій, що відбуваються в Україні, та протистояння росії в гібридній війні.

На що підуть пожертвування

Війна за свободу — час, коли чекати на допомогу від державних органів, установ і служб просто ніколи. Кошти, переказані на рахунок фонду, практично миттєво використовуються для закупівлі:

  • техзасобів розвідки та збору інформації;
  • тепловізорів і нічної оптики;
  • засобів індивідуального захисту;
  • транспорту;
  • ноутбуків і моніторів для командних пунктів управління;
  • снайперського спорядження.

Ознайомитися з детальнішою інформацією про роботу фонду можна на сайтах https://savelife.in.ua та https://www.comebackalive.in.ua/.

Контакти фонду:

  • Телефон: (068) 500-88-00
  • email: [email protected]
  • м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 32, офіс 41

За допомогою сервісу Portmone ви можете надати посильну допомогу благодійній організації «Повернись живим». Кожне грошове надходження до бюджету фонду є вагомим внеском у спільну перемогу.

Як пожертвувати до благодійної організації «Повернись живим»

Щоб внести пожертвування для БФ «Повернись живим», вам не доведеться витрачати час на введення банківських реквізитів вручну. За допомогою сайту або мобільного додатку Portmone ви зможете ініціювати операцію буквально в кілька кліків. Для цього заповніть поля, в яких необхідно вказати суму та валюту платежу, після чого натисніть «Сплатити».

Щоб пожертвувати гроші в організацію «Повернись живим» без авторизації в системі, введіть свою адресу електронної пошти (для підтвердження платежу) та дані банківської картки. Авторизовані клієнти можуть використовувати одну з карток, збережених в особистому кабінеті.

Долучайтесь до фінансової підтримки армії! Ваші пожертвування допоможуть волонтерам і воїнам ЗСУ перемогти окупантів і принести Україні мир.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна