Запущено чат-бот для грошових переказів з картки на картку (01.08.2019)

2019-08-01

Visa та Portmone.com інтегрували у Viber Person-to-Person грошові перекази для українських клієнтів

Київ, 1 серпня, 2019 - платіжна технологічна компанія Visa та Portmone.com, провідний постачальник платіжних послуг в Україні, сьогодні оголосили про комерційний запуск бота Person-to-Person, який надає власникам карток можливість швидко та надійно здійснювати грошові перекази за допомогою популярного додатку з обміну повідомленнями Viber.

Тепер за допомогою цього рішення власники карток можуть надсилати гроші протягом декількох секунд своїм друзям і родичам. Віднині доступні різні сценарії відправлення та запиту грошей – перекази з картки на картку, з картки на номер телефону. Для власників карток Visa діє спеціальна пропозиція: вони можуть відправити гроші з допомогою цього бота без комісії до кінця жовтня.

Спробуйте переслати гроші друзям або рідним в три простих кроки:

  • 1. Відскануйте QR-код або перейдіть за посиланням;
  • 2. Додайте платіжну карту в бот;
  • 3. Відправляйте і отримуйте гроші.

«Запуск Person-to-Person переказів у Viber знаменує собою важливий крок у діджиталізації кожного аспекту повсякденного життя. Завдяки такому рішенню Visa переносить найкращі у своєму класі та найзручніші грошові перекази між людьми до нового середовища – платформ месенджерів, що є дуже популярними серед власників карток Visa», - зазначив Уттам Наяк, Старший віце-президент із push-платежів та послуг із доданою вартістю Visa у регіоні Центральної Європи, Ближнього Сходу і Африки.

«Portmone.com завжди шукає нові можливості для наших клієнтів, які можуть спростити їхній платіжний досвід і звільнити час для важливих речей. Наш бот для P2P-платежів буде легко доступним для більш ніж 90% користувачів смартфонів – аудиторії Viber в Україні. Немає необхідності встановлювати будь-які нові додатки для відправки грошей, це просто, як 2+2. Ми запрошуємо банки та інших партнерів приєднатися до нас, розширюючи цю нову технологію», - сказав Святослав Комаха, генеральний директор Portmone.com.

Рішення P2P-переказів коштів між учасниками Visa було розроблене стратегічним партнером Visa – Middleware Inc. (https://www.corezoid.com/). Рішення базується на Visa API і може бути розширене додатковими сервісами, такими як видача цифрових карт, QR-платежі, лояльність тощо. P2P Bot як white-label рішення є масштабованим і може використовуватися будь-яким банком або партнером Visa по всьому регіону CEMEA. Наступним кроком цей бот буде запущений в месенджері Telegram.

«Це наш найшвидший проект. P2P-бот із грошових переказів був створений, протестований і запущений протягом лише кількох тижнів», - прокоментував Олександр Вітязь, генеральний директор і засновник Middleware Inc.

Інформація про компанію Visa

Visa Inc. (NYSE: V) є світовим лідером у галузі цифрових платежів. Наша місія ‒ об'єднати світ за допомогою найбільш інноваційної, надійної та безпечної платіжної мережі, що дає змогу споживачам, бізнесу та економіці розвиватися. Наша новітня глобальна технологічна мережа VisaNet забезпечує надійні та безпечні платежів по всьому світу, і може обробляти понад 65 000 транзакцій на секунду. Компанія «Visa» є відданою інноваціям, що є каталізатором швидкого зростання «connected commerce», в умовах якої практично будь-який підключений пристрій може здійснювати платежі, таким чином наближаючи перехід до майбутнього без готівки — скрізь і для всіх. В той час, коли світ рухається від аналогових технологій до цифрових, Visa використовує свій бренд, продукти, експертів, мережу та масштаб для трансформації комерції. Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт usa.visa.com/about-visa, www.visa.com.ua, https://www.facebook.com/VisaUA, http://www.visanewscissee.com/

Про Portmone.com

Portmone.com є найбільшим постачальником онлайн-платежів та грошових переказів в Україні. Компанія працює на ринку вже 17 років, обслуговує понад 1 мільйон постійних користувачів і більше 8 мільйонів успішних операцій щомісяця. Portmone.com надає онлайн платіжні рішення для роздрібних продавців.. Також сервіс надає всім користувачам можливість здійснювати регулярні платежі в одному місці всього за два кліки: поповнення мобільного телефону, комунальні платежі, квитки на громадський транспорт, переказ картки на картку та інші 3000 послуг. Усі транзакції відповідають міжнародним стандартам безпеки PCI DSS.

Про Middleware

Компанія Middleware Inc. (USA) заснована у 2014 році. Middleware – власник технологій Corezoid Process Engine, Sender Communication Engine, Deepmemo Rules Engine, Share. CreditCard, trigger.cards, Control.Events. Middleware працює з великими Клієнтами та Партнерами в багатьох країнах світу над проектами із цифрової трансформації бізнесу. Офіси Middleware знаходяться у США (California, Redwood) та в Україні (Дніпро). Ключові клієнти: Western Union, METRO Cash & Carry, Avon, Philip Morris, TBC Bank, Jysan bank. Ключові партнери: Visa, Rakuten Viber, Mambu. Middleware є сертифікованим партнером програми Financial Services Competency оn Amazon Web Services.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна