Онлайн передплата на журнали та газети 2019 року. (25.10.2018)

2018-10-25

Онлайн передплата на журнали та газети 2019 року

В жовтні стартувала передплата на журнали та газети 2019 року. Щоб не йти на пошту та не витрачати час на заповнення складних бланків, ми рекомендуємо скористатися нашим сервісом. За допомогою portmone.com ви можете виписати журнал онлайн, приділив даному процесу декілька хвилин власного часу. Давайте детальніше розглянемо алгоритм оформлення періодичного видання.

Як оформити передплату на журнал?

Каталог передплати на 2019 рік пропонує великий асортимент українських та закордонних видань. Для зручного пошуку конкретного видання каталог поділено на 23 категорії, завдяки чому ви можете максимально швидко знайти жіночі журнали, чоловічі журнали або журнали для дітей.

Використовуючи Портмоне ви можете виписати не тільки друковану версію журналу, але й електронну. Виглядає даний процес наступним чином:

  1. В каталозі видань обираєте рубрику, яка вас цікавить.
  2. Далі вибираєте конкретне видання.
  3. Відмічаєте період передплати на 2019 рік.
  4. Додаєте журнал до кошику та натискаєте на кнопку Оформити замовлення.

Після підтвердження оплати ви отримаєте інструкцію про те, як читати електронний журнал.

Варто зазначити, що передплата на газети та журнали доступна зареєстрованим користувачам portmone.com. Під час оформлення друкованого видання також потрібно вказати адресу доставки. Оплатити передплату на 2019 рік можна за допомогою картки Visa чи Mastercard будь-якого українського банку.

Передплата 2019: який журнал обрати?

Зручний рубрикатор каталогу дозволяє знаходити видання за інтересами. Наприклад, журнали та газети згруповані в рубрики Мода. Стиль, Суспільство. Політика, Жінкам, Мисливство та рибальство, Економіка. Бізнес. Гроші, Подорожі. Відпустка та інші. Таким чином знайти журнал, який буде цікаво читати в 2019 році не проблема. Крім того, каталог постійно оновлюється новими виданнями, тому в наступному році вам неодмінно буде що читати.

Кажучи про конкретні видання, великою популярністю серед клієнтів portmone.com користуються журнали Новий час, Фокус, Влада грошей, Футбол, Vogue Україна и Сьогодні. Повний каталог передплати 2019 доступний тут.

Якщо у вас залишились питання, стосовно процедури оформлення передплати, рекомендуємо зв’язатися з нашою службою підтримки. Контакти останньої доступні на цій сторінці.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна