Місцевий Обчислювальний Центр м. Луцька на Portmone.com (17.10.2018)

2018-10-17

Ми підготували чудову новину для мешканців Луцька. Відтепер ви можете сплачувати послуги комунальних підприємств міста за допомогою єдиної квитанції від Місцевого Обчислювального Центру на portmone.com. Ніяких черг та паперових квитанцій - все доступно в режимі online в форматі 24/7.

Квитанція єдиного зразка

Вказавши особовий рахунок користувач системи portmone.com отримує електронну квитанцію встановленого в Луцьку зразка. Таким чином не потрібно витрачати час на вивчення змісту квитанції. Достатньо звірити показники, внести відповідні корективи та сплатити рахунок карткою Visa чи Mastercard будь-якого українського банку.

Комунальні платежі в Луцьку в два кліки

Найшвидший спосіб оплатити комунальні послуги в Луцьку - створити шаблон МОЦ та зберегти його в особистому кабінеті користувача в системі Portmone.com. Після збереження шаблону наш сервіс буде самостійно формувати рахунки за використані в попередньому періоді комунальні послуги. В залежності від налаштувань (керування налаштуваннями доступно в розділі "Особисті дані") Портмоне сповіщає про нові рахунки за допомогою e-mail чи SMS.

Також варто зазначити, що після реєстрації в системі Portmone.com новий користувач має можливість сплачувати рахунки від Місцевого Обчислювального Центру м. Луцька, ТБ та Інтернет-провайдерів без комісії протягом 60 днів.

Створити шаблон для сплати рахунків від МОЦ м. Луцька можна тут.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна