Новий Payment Gateway (19.06.2018)

2018-06-19

2018 рік в історії portmone.com запам’ятається багатьма подіями. Ми почали масштабну реконструкцію нашого сайту, презентували новий мобільний додаток та оновили платіжний шлюз (Payment Gateway) для прийому платежів. Попереду нас очікує багато роботи по оновленню інших продуктів для наших користувачів та партнерів, проте вже зараз можна зробити паузу та подивитись на отримані результати.

Payment Gateway

Новий Payment Gateway: що змінилось?

Нова сторінка для прийому платежів отримала низку переваг:

  • Кардинально новий дизайн;
  • Мобільна адаптивність;
  • Нові методи розрахунків (картки Visa, Mastercard, гаманець Masterpass та кабінет в системі Портмоне).

Сучасний дизайн

Розроблюючи дизайн, ми орієнтувались на простоту та мінімалізм. Новий Payment Gateway вільний від зайвих елементів та агресивних кольорів. Нічого не відволікає клієнта від підтвердження оплати.

Мобільна адаптивність

З новим Payment Gateway ваші клієнти зможуть оплачувати рахунки зі смартфону та планшету в декілька кліків максимально зручно та безпечно. Сторінка адаптується під розміри екрану конкретного пристрою, зберігаючи функціональність та можливості платіжного шлюзу Портмоне.

Ще більше методів оплати

Відтепер клієнти вашої компанії зможуть сплачувати рахунки за допомогою Masterpass-гаманця в один клік. Творці технології заявляють, що це позитивно відображається на конверсії, адже у клієнта не залишається часу на обдумування покупки. Побачив рахунок – заплатив.

Також ми додали можливість використовувати збережені всередині системи Портмоне шаблони карток. Для сотень тисяч користувачів нашого ресурсу це надзвичайно зручна опція.

Залишайтеся з нами і ми обіцяємо ще більше позитивних змін.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна