Допомога программі «Вільна земля» Благодійного фонду Банку Львів

УВАГА! Щоб уникнути лімітів нашої системи при надсиланні великої суми коштів, робіть декілька транзакцій в межах 30 000 UAH за один переказ.

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.

Війна залишає по собі смертоносні сліди навіть на звільнених від російських окупантів територіях. Відступаючи, ворог мінує будинки, дороги, поля та ліси. Небезпека може бути прихована в багажнику автівки чи навіть у іграшці. Над пошуком і знешкодженням мін, снарядів та інших вибухових пристроїв працюють саперні загони ДСНС. 

Допомогти рятувальникам і зменшити небезпеку, що загрожує їхньому життю, здатний кожен з нас. Для цього достатньо переказати кошти на рахунок БФ банку «Львів» через сервіс Portmone, підтримавши програму «Вільна земля».

На що піде фінансова допомога

Метою програми «Вільна земля», започаткованої благодійним фондом банку «Львів», є допомога в розмінуванні деокупованих територій України. Для збереження життя й здоров’я саперів і полегшення їхньої складної роботи потрібне пошукове приладдя та захисна амуніція. Саме на ці цілі йдуть кошти, що надходять на рахунок фонду від небайдужих громадян, українських і міжнародних благодійних організацій. 

У майбутньому планується збільшення обсягів фінансової підтримки та ведення просвітницької діяльності. Благодійний фонд має на меті допомагати українським саперам до того часу, поки не буде знешкоджено останній снаряд, і наша земля не стане повністю вільною від слідів російських загарбників. 

Як зробити свій внесок у благодійну справу

Щоб допомогти програмі «Вільна земля» фінансово, не потрібно навіть вводити банківські реквізити отримувача. На сайті або в мобільному додатку Portmone операція триватиме лічені хвилини. Потрібно лише зробити кілька простих кроків:

  1. Обрати валюту (гривня, долар США, євро або казахський тенге) і суму платежу.
  2. Натиснути кнопку «Оплатити».
  3. Вказати свій e-mail і реквізити платіжної картки (номер, термін дії та CVV-код).
  4. Підтвердити платіж.

Реєстрація та авторизація на сервісі не є обов’язковими. Проте, якщо ви маєте власний акаунт на нашому сайті, а ваша платіжна картка прив'язана до профілю, то зможете здійснити оплату лише у два кліки.

Інші благодійні фонди

Застосовуючи наш сервіс, ви також можете переказати гроші фондам, що допомагають українцям, державі та бізнесу подолати тяжкі наслідки воєнних дій. На сайті та в додатку Portmone ви маєте можливість пожертвувати кошти зокрема на такі цілі:

До сплати приймаються картки VISA та MasterCard, видані у будь-якій країні світу. Долучайтеся до добрих справ і прискорюйте нашу перемогу. Слава Україні!

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна