Аватор - поповнити інтернет

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 2%, не менше 2 грн.

Avator — мультисервісний оператор, представлений на ринку телекомунікацій України понад 10 років. За цей час компанія забезпечила інтернет-покриття у сотнях населених пунктів Полтавської, Черкаської, Харківської, Кіровоградської, Сумської, Чернігівської та Дніпропетровської областей. Абоненти провайдера можуть скористатися сервісом Portmone та оплатити послуги лише в кілька кліків. Щоб швидко поповнити інтернет «Аватор» у будь-який час доби, вам знадобиться лише банківська картка з достатньою сумою грошей на рахунку або наявністю кредитного ліміту.

Як поповнити «Аватор» за допомогою сервісу Portmone

Щоб поповнити рахунок «Аватор» через Portmone, дотримуйтеся такого алгоритму:

  1. Введіть логін.
  2. Вкажіть суму оплати (мінімум 5 грн).
  3. Натисніть кнопку «Оплатити» та дійте згідно з підказками сервісу.

Щоб перевірити баланс після завершення операції, зайдіть у свій акаунт на сайті провайдера. Статус транзакції можна побачити в особистому кабінеті Portmone.

Які дані потрібні для того, щоб оплатити інтернет «Аватор»

Переказати кошти на рахунок провайдера «Аватор» через Portmone можна з картки Visa або Mastercard будь-якого українського банку. Якщо ви не авторизовані на сервісі Portmone, вам знадобиться вказати email для отримання листа з підтвердженням платежу, а також реквізити картки:

  • 16-значний номер;
  • термін дії;
  • перевірчий CVV2/CVC2 код.

Ще більше переваг отримують зареєстровані на Portmone абоненти Avator: поповнити рахунок можна лише за кілька секунд! Авторизовані клієнти можуть вибрати картку зі списку доданих до особистого кабінету, оплатити інтернет за допомогою зручного шаблону або автоплатежу.

Як швидко увімкнуть інтернет після поповнення рахунку

Відключення інтернету через нульовий баланс відбувається завжди невчасно. Якщо ви потрапили в подібну ситуацію, внесіть потрібну суму на рахунок, і доступ до мережі буде відновлено вже за кілька хвилин.

Якщо проблема з інтернетом зберігається, ви можете зателефонувати на багатоканальну лінію провайдера «Аватор» (0800) 500-360 або скористатися одним з резервних одноканалових номерів. Повідомте оператору номер вашого договору та інші дані за запитом. Докладніша інформація розміщена на сайті компанії.

Переваги поповнення рахунку «Аватор» через «Портмоне»

  • Мінімальна комісія — 2% (не менше 2 грн). Можливість оплатити інтернет без комісії у разі використання тарифного пакета «Місяць»;
  • функція створення шаблонів і активації автоплатежів, що унеможливлює введення помилкової інформації;
  • безпека кожної транзакції.

З сервісом Portmone ви зможете оплатити послуги свого провайдера за номером договору без проблем і труднощів. Платіть онлайн, заощаджуйте час і кошти!

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна