Поповнення карти тернополянина (Файна карта)

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 1.8%, не менше 3 грн.
Без комісії для авторизованого користувача.

Кошти на картку будуть зараховані протягом 24-х годин від часу поповнення.

Довідки 0500400350, 0672400356

Оформити транспортну карту в Тернополі можна, відвідавши один з пунктів оформлення або онлайн на сайті https://fayna-karta.te.ua/.

Поповнюйте картку онлайн за допомогою сервісу Portmone. Для цього потрібно ввести номер картки тернополянина, суму оплати та натиснути «Оплатити».

Заплатити за проїзд можна, піднісши транспортну картку до валідатора.

Перевірити баланс можна у Власному кабінеті на сайті https://fayna-karta.te.ua/, а також на чеку, який друкує валідатор.

Також сплачують послуги

Безготівкова оплата проїзду має безліч переваг. З транспортною карткою ви можете не перейматися, чи вистачить у вас готівки, та чи знайдеться решта у кондуктора. Головне — слідкувати, щоб на балансі залишалася потрібна кількість передплачених поїздок. Хочете поповнювати карту тернополянина в режимі онлайн і отримувати нагадування про необхідність чергової оплати? Скористайтеся послугами Portmone та відчуйте справжню вигоду.

Як сплатити за проїзд в громадському транспорті в м. Тернопіль

«Соціальна карта тернополянина» — це персоналізований чи неперсоналізований е-квиток, яким можна оплачувати проїзд в автобусах, тролейбусах і маршрутках. Після входу в транспорт потрібно надати картку кондуктору для реєстрації в ручному терміналі або піднести її до зчитувача стаціонарного валідатора та забрати надрукований квиток. Наразі діє послуга «Єдиний квиток», згідно з якою сплачувати потрібно не частіше, ніж раз на пів години, навіть за умови пересадок.

Типи е-квитків, що доступні жителям і гостям міста:

  • разовий єдиний квиток на проїзд, що реалізується в терміналах самообслуговування;
  • електронний квиток «Соціальна карта тернополянина», під час використання якого ціна проїзду буде нижчою, ніж у разі оплати готівкою;
  • учнівська та студентська «Файна карта» — надають можливість безоплатного проїзду в тролейбусах і деяких автобусах (із переліком маршрутів можна ознайомитися на «Порталі тернополянина»). Проїзд в автобусах, що працюють у звичайному режимі руху, коштує для учнів і студентів 50% від стандартного тарифу. За проїзд на маршрутних таксі учні загальноосвітніх шкіл платять 50% впродовж усього року, окрім канікул. На студентів знижка не розповсюджується;
  • пільгова картка — призначена для певних категорій громадян, зокрема пенсіонерів, осіб з інвалідністю та учасників бойових дій. Власники такої картки мають право на безоплатний проїзд в усіх типах міського громадського транспорту (у маршрутних таксі — з 10 години ранку).

Також мешканці та гості Тернополя можуть скористатися проїзним квитком «Електронний гаманець» і будь-яким пристроєм або карткою з NFC.

Що необхідно для поповнення карти тернополянина

Поповнити «Файну карту» можна в терміналах самообслуговування і спеціальних точках продажу, але якщо у вас обмаль часу, це може бути складним завданням. Набагато простіше придбати поїздки на сайті або в мобільному додатку Portmone. Для цього вам знадобиться лише банківська картка Visa/MasterCard з коштами на рахунку та пристрій з доступом до інтернету. Реєстрація необов’язкова, але вона пришвидшує процес оплати, заощаджуючи ваш час.

Щоб поповнити баланс карти тернополянина, потрібно:

  • зазначити номер е-квитка;
  • вказати суму до сплати (min — 1 грн);
  • натиснути кнопку «Оплатити»;
  • на сторінці, що відкрилася, ввести свій e-mail і реквізити платника. Авторизовані користувачі можуть обрати картку зі збережених в особистому кабінеті;
  • ініціювати транзакцію. Кошти надійдуть на рахунок протягом доби в момент валідації у транспорті, тому оплату краще здійснювати заздалегідь.

Як зробити карту тернополянина

Щоб отримати «Файну карту», варто звернутися у ЦНАП або до оператора електронних систем у місті Тернопіль. Пільгові картки оформлюються безоплатно. Для отримання учнівської, студентської або загальної карти можна скористатися онлайн-сервісом, заповнивши анкету на сайті fayna-karta.te.ua. Далі потрібно внести оплату та очікувати оформлення е-квитка. 

Через 25 робочих днів треба завітати в пункт видачі з квитанцією та пакетом документів, що підтверджують реєстрацію чи офіційне працевлаштування у Тернополі, а також наявність пільг. Існує також можливість отримання карти через 2 робочих дні з моменту подання заяви у терміновому порядку (у цьому разі вартість картки вища).

Як перевірити баланс Файної карти

Щоб дізнатися, скільки поїздок залишилося на вашому рахунку, зайдіть на «Портал тернополянина» і знайдіть кнопку «Моя карта» у верхньому правому куті. Наступним кроком потрібно вказати номер е-квитка, що складається з 9 цифр, і натиснути «Перевірити». Система надасть інформацію про карту та стан вашого балансу.

Інформація про залишок коштів на картці розміщується також у квитку, що друкується після оплати проїзду.  

Чому варто поповнити Файну карту через Portmone

Сервіс Portmone пропонує простий і зручний алгоритм поповнення карти тернополянина. Переваги такого рішення:

  • мінімальна комісія — 1% (не менше, ніж 3 грн). Авторизовані клієнти можуть розрахуватися за послуги нашого сервісу бонусними балами, отриманими за програмою Cashback;
  • можливість створити зручний шаблон, налаштувати автоплатіж або нагадування про необхідність поповнення картки тернополянина онлайн;
  • можливість робити всі потрібні фінансові операції на одній платформі або в зручному мобільному додатку, навіть не виходячи з дому, офісу чи транспорту.

Ми постійно працюємо над інтерфейсом сервісу та додаємо нові функції. Обирайте швидкі та безпечні оплати, користуйтеся Portmone!

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна