Підтримати фонд підтримки малого та середнього бізнесу

УВАГА! Щоб уникнути лімітів нашої системи при надсиланні великої суми коштів, робіть декілька транзакцій в межах 30 000 UAH за один переказ.

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Опціональна комісія

Бойові дії в країні відчутно вдарили по всіх сферах життя українців. Війна призвела до погіршення умов проживання, повної чи часткової втрати заробітку, дефіциту деяких категорій товарів і послуг. Щоб не допустити краху економіки, держава зменшила податки для підприємців і продовжує шукати шляхи для розв’язання проблем у фінансовій сфері. Якщо вам небайдужа доля нашої країни, ви можете внести пожертвування Фонду підтримки малого та середнього бізнесу, що функціонує з березня 2022 року з ініціативи уряду України.

На що підуть пожертвування

Рахунок для отримання пожертв відкрито в Нацбанку, одержувачем є Міністерство економіки України. Грошові надходження до бюджету організації від наших земляків і громадян інших держав, а також кошти від різних установ, органів і служб йдуть на такі цілі:

  • створення сприятливих умов ведення підприємницької діяльності;
  • можливість кредитування за мінімальними ставками, рефінансування заборгованостей;
  • поновлення роботи бізнесу;
  • організацію виробництва необхідних населенню товарів;
  • розвиток сфери послуг.

Як пожертвувати Фонду підтримки малого та середнього бізнесу

Перерахувати кошти на розвиток підприємництва в Україні можна за допомогою сервісу Portmone. Для здійснення фінансової операції можна використовувати картку Visa або Mastercard, видану будь-яким банком світу. Потрібно зробити лише кілька кліків: на сторінці оплати виберіть суму та валюту платежу, після чого підтвердьте намір здійснити транзакцію.

Пожертвувати Фонду підтримки малого та середнього бізнесу можна через сайт або мобільний додаток. Якщо ви бажаєте ініціювати платіж без реєстрації, вкажіть свою електронну адресу, а також номер/термін дії картки та код CVV2/CVC2.

Українським підприємцям важлива будь-яка підтримка. Лише спільними зусиллями ми зможемо відродити економіку нашої країни після перемоги над окупантами. Допомога бізнесу зараз — важливий крок для побудови сильної та незалежної держави вже найближчим часом.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна