Перетворіть потенційних клієнтів на покупців з Google Pay (03.08.2020)

2020-08-03

Google Pay — безпечний та швидкий спосіб оплати покупок в Інтернеті для клієнтів вашого сайту або застосунку.

google pay

Google Pay — це платіжний гаманець від компанії Google. Користувач сервісу може зберегти реквізити своєї банківської картки в гаманці й використовувати їх для миттєвої оплати під час покупки. При цьому безпеку таких платежів гарантовано Google.

Google Pay ніколи не передає і навіть не зберігає на пристрої інформацію про платіжні картки користувачів. Замість цього система використовує токени — 16-значну довільну комбінацію цифр, що не представляє ніякого інтересу для зловмисників.

Переваги для бізнесу

  • Клієнтам більше не доведеться запам'ятовувати свої карти або відповідати на питання, пов'язані з перевіркою безпеки. Транзакції відбуваються буквально в один дотик, що максимально спрощує і прискорює процес покупки.
  • Підвищення конкурентоспроможність бізнесу, а також поліпшення маркетингової стратегії. Мобільні платежі дозволяють оптимізувати взаємодію з покупцями: відправляти спеціальні пропозиції і рекомендації, зберігати картки постійного клієнта, куплені квитки і т.п.
  • Збільшення обсягу онлайн-платежів, що обумовлено більш простим і зручним способом оплати товарів / послуг.
  • Підвищення рівня конверсії. Чим швидше, простіше і зручніше процес оплати, тим вище ймовірність здійснення покупки

Відгуки від клієнтів

Google Pay значно підвищує конверсію, адже користувачу потрібно зробити лише кілька кліків, щоб поповнити рахунок. - Дмитро Дерев’янко, Головний менеджер з мобільних продуктів, Київстар

Завдяки Google Pay абоненти Київстар можуть кількома кліками поповнювати свої рахунки, тож весь процес оплати стає швидшим. Протягом промо кампанії з Google Pay у 2019 році середній чек виріс на 30%. За місяць після проведення кампанії кількість трансакцій зросла на 12% і продовжує зростати. Станом на січень 2020 року 43% трансакцій із пристроїв Android було здійснено за допомогою Google Pay, а середня сума поповнень, здійснених за допомогою Google Pay, на 60% більша, ніж поповнення через офлайн-канали.

Як додати Google Pay через Portmone.com

Підприємці, які використовують рішення Portmone.com, тепер можуть інтегрувати Google Pay на свій сайт або в мобільний застосунок через платіжну сторінку Portmone.com. Якщо ви є поточним бізнес-клієнтом Portmone.com, зверніться до вашого менеджера або на пошту [email protected] для отримання інформації.

Також можливий варіант прямої інтеграції з платформою Google. Серед інших доступних методів оплат представлені Visa, Mastercard, Masterpass, Visa Checkout.

Дізнатись більше про переваги Google Pay

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна