Інтернет-еквайринг від UKRSIBBANK у партнерстві з Portmone.com для клієнтів корпоративного, середнього та малого бізнесу (08.07.2020)

2020-07-08

Інтернет-еквайринг від UKRSIBBANK у партнерстві з Portmone.com для клієнтів корпоративного, середнього та малого бізнесу

Ще на початку року UKRSIBBANK BNP Paribas Group, прагнучи надавати сучасні технологічні рішення для компаній СМБ та корпоративних клієнтів, запропонував ефективний сервіс інтернет-еквайрингу разом з Portmone.com.

Обсяги електронної комерції активно зростають. За оцінками експертів приріст становить до 40% у порівнянні з минулим роком.

«Інтернет-еквайринг — це простий і зрозумілий спосіб оплати товарів. За статистикою, споживачі більше довіряють інтернет магазинам та сайтам, де можна оплатити покупку одразу за допомогою кредитних/ дебетових карток з використанням захищеної електронної платіжної системи, на цій же сторінці — без переходу на додаткове джерело. Водночас таке рішення дозволяє підприємцям та корпоративним клієнтам UKRSIBBANK збільшувати свої доходи та прихильність споживачів, — зауважив Костянтин Лежнін, заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group. — Для реалізації такої можливості ми співпрацюємо з технічним провайдером Portmone.com. Це перша компанія в Україні, яка пройшла міжнародний аудит безпеки за стандартом PCI DSS і отримала відповідний сертифікат від компанії SRC».

За даними Portmone.com, обіги за картками в еквайринговій мережі збільшилися за рахунок таких сфер бізнесу як доставка їжі, води, квітковий бізнес, великі служби доставки, ресторани, інтернет-магазини косметики, одягу, спортивних товарів тощо.

«В період карантину частина бізнесів просто зупинилася. Наприклад, не було обігу у кінотеатрів і автобусних перевезень. Є бізнеси, у яких навпаки було значне зростання — у 2-3 рази до попереднього року. В середньому зростання електронної комерції залишається на високому рівні десь 35-40% до минулого року, а це вище десь на 5-10% ніж у докарантинний період. Співпраця з UKRSIBBANK BNP Paribas Group дозволяє пропонувати нам платіжні послуги для бізнесів усіх сфер діяльності, які хочуть швидко адаптуватись до нових реалій», — коментує Святослав Комаха, СЕО Portmone.com.

UKRSIBBANK BNP Paribas Group підтримує своїх клієнтів та партнерів у прагненні розвивати безготівкову економіку та надає технологічно сучасні рішення.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна