UKRSIBBANK в партнерстві з Portmone.com запустив інтернет-рішення для клієнтів корпоративного, середнього та малого бізнесу (18.01.2020)

2020-01-18

UKRSIBBANK в партнерстві з Portmone.com запустив інтернет-рішення для клієнтів корпоративного, середнього та малого бізнесу

UKRSIBBANK BNP Paribas Group став партнером Portmone.com, щоб запустити інтернет-еквайринг для клієнтів корпоративного, середнього та малого бізнесу.

Розуміючи потреби наших клієнтів та враховуючи стрімке зростання обсягів електронної комерції в Україні, UKRSIBBANK BNP Paribas Group сприяє збільшенню доходів своїх клієнтів за рахунок рішення, що дозволяє здійснювати покупки в інтернеті за допомогою кредитних/ дебетових карток з використанням захищеної електронної платіжної системи.

«Ринок електронної комерції в Україні зростає на 15% щорічно і, за оцінками експертів, сягне 8 млрд грн у 2020 році. У зв'язку із зростаючим попитом на послугу інтернет-еквайрингу серед нинішніх та потенційних клієнтів банку, ми вирішили співпрацювати Portmone.com. Цей технічний провайдер обраний з урахуванням їх облікових даних у сфері обробки безготівкових платежів. Технічно сервіс відповідає всім необхідним вимогам і має найвищий рівень безпеки», — зазначив Ханс Брук, Заступник Голови Правління, начальник департаменту корпоративного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

«Впровадження сучасних технологічних рішень для електронної та мобільної комерції є пріоритетним напрямком розвитку Portmone.com. Наша платформа опрацьовує близько 100 млн транзакцій на рік, обслуговуючи тисячі бізнесів та клієнтів наших банків-партнерів. Ми вбачаємо велику синергію у розширенні співпраці з UKRSIBBANK BNP Paribas Group, яка дозволить краще задовольняти потреби клієнтів банку», - коментує Святослав Комаха, СЕО Portmone.com.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна