Витрачайте свій час на освіту, а не на її оплату (02.12.2019)

2019-12-02

Витрачайте свій час на освіту, а не на її оплату

Сервіс Portmone.com постійно вчиться чомусь новому. Як і його користувачі. Саме для їх зручності ми постійно оновлюємо список навчальних закладів у розділі «Освіта», щоб можна було за лічені хвилини оплатити навчання.

У розділі ви знайдете дитячі садки, школи, ВНЗ і навіть компанії, які пропонують курси. Все дуже просто, ви обираєте навчальний заклад, вказуєте інформацію про платника (це може бути номер договору або рахунку чи ПІБ особи, що навчається - залежно від закладу), обираєте послугу або ж термін навчання і вводите суму. Після першої оплати система створить шаблон і оплата за, наприклад, дитсадок, університет або гуртожиток (що кому ближче) відбуватиметься у два кліки.

Ми постійно збільшуємо кількість освітніх закладів у розділі. Каталог росте зокрема завдяки нашим клієнтам. Ви також можете допомогти: надішліть нам на пошту або в Фейсбук фото квитанції з навчального закладу, який оплачуєте, і ми додамо його в розділ «Освіта». Після цього вам не потрібно буде стояти в чергах до кас в банку або ж ходити кожного місяця чи кварталу для спілкування з бухгалтером освітнього закладу. Ви зможете оплачувати рахунки за навчання по шаблону онлайн.

Краще витрачайте ваш час на нові знання, а оплати довірте Portmone.com.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна