Новий рівень сервісу з постачання електричної енергії - це YASNO (07.11.2019)

2019-11-07

Новий рівень сервісу з постачання електричної енергії - це YASNO.

Оплатити рахунок за електроенергію стає ще простіше. Достатньо мати доступ до Інтернету, платіжну карту, смартфон або комп’ютер і декілька хвилин вільного часу.

За допомогою Portmone.com можна оплатити рахунок від YASNO. Під таким іменем тепер надають послуги нової якості три постачальники: “Київські енергетичні послуги”, “Дніпровські енергетичні послуги”, “Донецькі енергетичні послуги”.

Скористатися послугами YASNO можна також в нових енергоофісах, де фахівці нададуть якісні і швидкі консультації з питань, пов’язаних з електропостачанням. Енергоофіси – це сучасні приміщення з новим ремонтом, меблями, енергоефективним освітленням і комфортним кліматом, простором для дітей, вітриною енергоефективних товарів та розумних приладів, терміналами самообслуговування.

Наразі відкрито 4 таких центри, а до кінця року запрацюють ще 15. Всі 65 центрів трьох постачальників будуть переведені у новий формат до липня 2020 року.

Це сучасний енергетичний сервіс, який допомагатиме своїм клієнтам зменшити витрати на електроенергію, стати енергетично автономними, електромобільними та отримувати додатковий дохід.

Для цього YASNO пропонуватиме цілу низку корисних товарів: енергоефективні набори, розумне світло, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги із заряджання електромобілів та зарядні станції для дому і офісу, і встановлення такого обладнання “під ключ”.

З YASNO енергія стає зрозумілою.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна