Книжки видавництва #книголав з’явилися в каталозі Portmone.com (22.04.2019)

2019-04-22

Відтепер книжки видавництва #книголав можна придбати через платіжну систему Portmone.com. Отримувати якісну літературу українцям стане ще зручніше.

#книголав – українське видавництво, яке здійснює переклади світових бестселерів та співпрацює із топовими українськими авторами. Від початку роботи видавництва його книжки очолюють рейтинги продажів та стають хітами українського ринку. Видавництво публікує літературу в таких напрямках: дитяча, художня та нон-фікшн.

#книголав став першим серед українських видавництв, яке представлено на сайті Portmone.com. Наразі до продажу доступні 33 книжки, асортимент буде поступово доповнюватись. Ознайомитись із переліком продукції #книголав та зробити замовлення можна за посиланням. Доставка виконується протягом 3-х робочих днів після оплати Новою поштою за рахунок покупця.

Вже на сайті Portmone.com представлені такі українські бестселери: неймовірні історії про відомих жінок «Казки на ніч для дівчат-бунтарок», захоплива «Книга-мандрівка. Україна», книжка про найпопулярнішу у світі гру «Футбол», історія за мотивами відомого серіалу «Школа» – «Щоденник Лоли» та ще багато цікавинок.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна