Portmone.com – найкращий сервіс онлайн-платежів України 2018 року за версією PaySpace Magazine Awards (20.12.2018)

2018-12-20

11 грудня у Grand Hall Khreschatyk відбулася урочиста церемонія нагородження кращих операторів українського ринку FinTech та e-commerce. Компанія portmone.com виборола золото відразу в трьох номінаціях, а саме:

  • Найкращий сервіс онлайн-платежів;
  • Найкращий сервіс з переказу коштів з картки на картку;
  • Найкращий партнер інтернет-магазинів з приймання платежів.

Кращі з кращих

Цього року премія PSM Awards 2018 зібрала 189 учасників – провідних представників України у сфері e-commerce та FinTech. Лідерів обирали інтернет-користувачі, експерти ринку та редакція видання PaySpace Magazine шляхом відкритого голосування. Загалом організаторам конкурсу вдалося зібрати 68 тисяч голосів, за допомогою яких були визначені переможці у 21 номінації.

Команда portmone.com здобула три золоті статуетки, повторивши торішній показник і підтвердивши статус одного з найсильніших гравців фінансового ринку України.

Кращий сервіс онлайн-платежів

Пальмову гілку перемоги у цій номінації компанія одержала третій рік поспіль. Дивного в цьому нічого немає з огляду на той факт, що за допомогою portmone.com можна сплатити за послуги будь-якого комунального підприємства, ТБ та Інтернет-провайдера, страхової компанії або охоронного агентства. В поточному році каталог обновився категоріями «Погашення кредитів» та «Освіта».

Серед інших знакових подій року, що минає, – запуск нового мобільного додатку.

Кращий сервіс із переказу коштів з картки на картку

Своїм користувачам portmone.com пропонує швидкі й безпечні грошові перекази. Послуга доступна як зареєстрованим, так і не зареєстрованим клієнтам. А сам переказ грошових коштів можна здійснити, скориставшись сайтом компанії або мобільним додатком.

Кращий партнер інтернет-магазинів з приймання платежів

Компанія активно розвивається у B2B-сегменті, пропонуючи свої продукти тим чи іншим інтернет-магазинам. Дістати інформацію щодо рішень для приймання платежів можна на сайті компанії у розділі «Для бізнесу».

Нині продуктами portmone.com вже користуються: Domino`s Pizza, Good Wine, Укрпошта, OLX, Oriflame, Intertop і десятки інших e-commerce проектів.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна