Цифровий гаманець Masterpass відтепер доступний на сайті portmone.com (26.04.2017)

2017-04-26

Цифровий гаманець Masterpass відтепер доступний на сайті portmone.com

Понад 800 тисяч зареєстрованих користувачів portmone.com можуть в один клік оплачувати сервіси на сайті провайдера та партнерів, що підтримують Masterpass

Київ, 26 квітня, 2017 р. — Компанія Mastercard, провайдер онлайн-платежів portmone.com та Ощадбанк відкривають українцям доступ до більш зручних онлайн-розрахунків. Платформа цифрових гаманців Masterpass відтепер інтегрована з portmone.com, що дозволяє користувачам здійснювати оплати «в один клік» без необхідності щоразу вводити карткові дані.

Зареєстровані у portmone.com користувачі зможуть з Masterpass поповнювати мобільний рахунок, оплачувати комунальні послуги й охорону, інтернет та телебачення, а також послуги страхування в особистому кабінеті користувача. Якщо користувач portmone.com уже має цифровий гаманець Masterpass, функція цифрового гаманця стає автоматично доступною для нього на сайті провайдера — в особистому кабінеті. Для оплати достатньо в панелі «Рахунки та сплати» обрати опцію «Платіжні картки» та «Гаманець Masterpass» — і один раз авторизуватися за номером мобільного. Усі зареєстровані клієнти portmone.com, які поки що не мають цифрового гаманця Masterpass, можуть додати картки до гаманця безпосередньо на сайті провайдера — і надалі користуватися усіма перевагами Masterpass на portmone.com та на сайтах численних партнерів.

«Нам важливо надавати нові зручні та прості інструменти оплати, як для користувачів сайту portmone.com, так і для наших партнерів, які розвиваються в сегменті e-commerce. Інтеграція з гаманцем Masterpass — ще один крок в побудові екосистеми, яка поєднуватиме клієнтів з постачальниками товарів та послуг, як в Україні, так і за її межами», — коментує Святослав Комаха, CEO сервісу portmone.com.

Masterpass — цифровий гаманець, що дозволяє зберігати картки будь-яких банків і платіжних систем. Надійність та безпека розрахунків з Masterpass гарантована найвищими стандартами Mastercard.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна