СК «Княжа» впровадила можливість здійснення регулярних страхових платежів в онлайн-сервісі Portmone.com (09.03.2017)

2017-03-09

СК «Княжа» впровадила можливість здійснення регулярних страхових платежів в онлайн-сервісі Portmone.com

УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» впровадила для своїх клієнтів можливість вносити платежі за полісами страхування в онлайн-сервісі Portmone.com. Це зручно, швидко і надійно. Треба лише зайти в Інтернет і мати під рукою сам поліс, аби точно вказати серію та номер договору страхування, а також дату його підписання.

«Ми робимо все для того, щоб клієнтам було зручно користуватися нашими страховими послугами і щоб максимально заощадити їх час. Клієнтам не потрібно тепер планувати поїздки до офісу , а можна вносити поточні платежі онлайн, разом із оплатою комунальних послуг, шкіл та дитячих садочків тощо. Таким чином, ми даруємо їм більше вільного часу для спілкування з рідними чи вирішення інших нагальних справ», – зазначила Світлана Красовська, заступник Голови Правління УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп».

Ще одна вигода – жодних переплат. Здійснюючи платіж в онлайн -сервісі Рortmone.com, клієнту не треба платити банківську комісію, оскільки за нього це робить СК «Княжа» за партнерською угодою.

Усі грошові операції надійні, адже питання підтримки та гарантування безпеки онлайн-платежів в системі – ключове правило. Рortmone.com, до речі, – перша компанія в Україні, яка успішно пройшла міжнародний аудит безпеки на відповідність вимогам стандарту Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS).

Компанія постійно стежить за рівнем захищеності усіх транзакцій і щоквартально тестує свою систему на надійність. Усі дані щодо грошових переказів та оплат надійно шифруються і передаються лише у закодованому вигляді, а про безпеку даних дбають високоефективні антивірусні програми та постійний моніторинг операцій. «Між тим, у клієнта завжди повинен залишатися вибір. Тож якщо він хоче розрахуватися готівкою через касу, ми забезпечимо йому швидке та комфортне обслуговування у будь-якій нашій точці продажу», – підкреслила Світлана Красовська.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна