Portmone.com відкрили можливість оплати послуг картками НСМЕП (23.03.2015)

2015-03-23

Portmone.com відкрили можливість оплати послуг картками НСМЕП

Віднині власники карток національної системи платежів можуть оплачувати будь-які послуги онлайн.

Уперше процес оплати почав працювати аналогічно до карток MasterCard та Visa. Клієнту достатньо ввести реквізити (номер, термін дії та CVC/CVC-2) та здійснити транзакцію.

«Можливість сплатити будь-що онлайн за допомогою карток НСМЕП була і раніше, але сам процес, через свою складність, викликав масу запитань. Довгий час він здавався людям незручним та затратним. І дійсно, складалося таке враження, що технологія, за якою працюють картки, зрозуміла лише програмістам, що її створили. Сьогодні ж, уперше за стільки років, усе стало набагато простіше. Клієнт заходить на сайт, обирає послугу, вводить реквізити і оперативно сплачує будь-які рахунки», — розповів Ігор Горін, генеральний директор системи Portmone.com.

Для оплати картками НСМЕП на сайті Portmone.com доступні більше 700 компаній, що надають послуги по всій території України.

НСМЕП — національна система масових електронних платежів, створена НБУ для внутрішньодержавного користування. Вона має дуже подібний до систем MasterCard та Visa функціонал. Єдина різниця — вона працює лише в Україні.

На сьогодні кількість емітованих карток НСМЕП перевищує 10 млн штук. До системи входять 56 банків і 19 небанківських установ. Детальний список можна переглянути на сайті НБУ.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна