Portmone.com підтвердила безпеку своєї системи (08.12.2014)

2014-12-08

Portmone.com підтвердила безпеку своєї системи

Міжбанківська система електронної доставки та оплати рахунків Portmone.com отримала черговий сертифікат PCI DSS.

Цей документ підтверджує відповідність безпеки компанії міжнародному стандарту PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

Portmone.com — перша компанія в Україні, котра успішно пройшла аудит 2008 року та отримує сертифікат сьомий рік підряд.

Оскільки Portmone.com є найбільшим українським сервіс-провайдером, який щороку проводить більше 25 млн транзакцій (зі щомісячним об’ємом платежів 250 млн грн.), система проходить сертифікацію на відповідність максимальному рівню — PCI DSS Level 1. Перевірку традиційно проводить німецька компанія Security Research and Consulting GmbH.

Стандарт PCI DSS поєднує в собі вимоги міжнародних платіжних систем до забезпечення інформації безпеки. Він був розроблений Радою зі стандартів безпеки індустрії платіжних карток, до якої входять такі міжнародні платіжні системи як Visa, MasterCard, JCB, American Express та Discovery.

Варто також нагадати, що вимоги стандарту PCI DSS розповсюджуються на банки, платіжні сервіс-провайдери та підприємства, діяльність яких пов’язана з обробкою даних про власників платіжних карток. Головним чином, це стосується забезпечення належного рівня безпеки мережевої інфраструктури та захисту даних про власників банківських карток.

Cьогодні Portmone.com є офіційним платіжним сервіс-провайдером Visa та MasterCard в Україні. Об’єм платежів за 2014 рік (за 11 місяців) складає 2,2 млрд грн. Це на 51% більше, ніж за увесь 2013 рік.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна