Portmone.com пройшла черговий аудит безпеки PCI DSS (09.01.2014)

2014-01-09

Portmone.com пройшла черговий аудит безпеки PCI DSS

Міжбанківська система електронної доставки та оплати рахунків Portmone.com отримала черговий сертифікат, що підтверджує відповідність системи безпеки компанії міжнародному стандарту PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

Компанія Portmone.com отримує подібний сертифікат вже вшосте, починаючи з 2008 року.

Portmone.com була першою компанією в Україні, що успішно пройшла дану сертифікацію.

Як найбільший український платіжний сервіс-провайдер, Portmone.com проходить сертифікацію на відповідність максимальному рівню PCI DSS Level 1.

Відповідність даному стандарту є обов'язковою для компаній, що обслуговують більше 6 млн. транзакцій на рік. Аудит проводила німецька компанія Security Research and Consulting GmbH.

Portmone.com є офіційним українським платіжним сервіс-провайдером Visa і Mastercard; забезпечення безпеки інтернет-платежів є самим пріоритетним напрямком роботи.

Стандарт безпеки PCI DSS, що поєднав у собі вимоги міжнародних платіжних систем до забезпечення інформаційної безпеки, був розроблений Радою зі стандартів безпеки індустрії платіжних карток, в яку входять міжнародні платіжні системи Visa, MasterCard, JCB, American Express і Discovery. Нагадаємо, що вимоги стандарту PCI DSS поширюються на банки, платіжні сервіс-провайдери, торгові підприємства, постачальників технологічних послуг та інші організації, діяльність яких пов'язана з обробкою, передачею і зберіганням даних про власників платіжних карток. Основний акцент зроблений на забезпеченні безпеки мережевої інфраструктури і захист збережених даних про власників платіжних карток.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна