Бонус за оформлення ОСАГО через Portmone.com (02.10.2013)

2013-10-02

Бонус за оформлення ОСАГО через Portmone.com

Серед користувачів системи Portmone.com онлайн страхування стало популярною послугою. Кількість клієнтів, що оформили поліси через Portmone.com, щомісяця зростає. І в зв'язку з цим, ми запускаємо акцію для тих, хто тільки збирається оформляти страховку онлайн, бонус до 20% за безаварійність.

Оформляючи поліс страхування через інтернет, клієнти отримують ряд переваг. Основними з них є зручний і гнучкий спосіб замовлення страховки і економія часу. Страхування онлайн займає на кілька годин менше часу, ніж це необхідно при оформленні договору в офісі страхової компанії. Для того щоб купити страховку необхідно зайти на сторінку з необхідним видом страхування (розділ « Страхування» в особистому кабінеті) і ввести дані. Калькулятор підрахує вартість інтернет страхування. Клієнт також має можливість детально ознайомитися з умовами страхування і вибрати найбільш відповідний варіант.

А зараз, якщо Ви протягом останніх років оформляли поліс ОСАГО і при цьому не були винуватцем ДТП, страхові компанії - партнери надають можливість отримати бонус за безаварійність до 20% від вартості поліса.

Крім того , за лояльність наших клієнтів до системи, для тих , хто оформить ОСАГО, ми будемо повертати 5% від суми страховки. Ці кошти будуть використані для оплати абонентської плати системи Portmone.com. Спеціальна пропозиція щодо бонусу та повернення коштів зі страховки будуть діяти до 1 травня 2014 року.

Система Portmone.com постійно підтримує і розвиває умови співпраці зі страховими компаніями , тим самим роблячи процес онлайн страхування для клієнтів зручним, простим і вигідним.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна