Portmone очолила список найпопулярніших фінансових програм для Windows Phone (21.05.2013)

2013-05-21

Portmone очолила список найпопулярніших фінансових програм для Windows Phone

За три тижні з моменту публікації у магазині Windows Phone програма для сплати рахунків Portmone вийшла на перше місце за кількістю завантажень серед фінансових безкоштовних програм

Київ, Україна – 21 травня 2013 р.– Міжбанківська система електронної доставки та сплати рахунків portmone.com розробила та випустила програму для Windows Phone, яка дозволяє сплачувати рахунки через мобільний телефон. Користувачі Windows Phone у будь-який час та будь-де можуть використовувати програму для поповнення рахунку мобільного телефона, здійснювати комунальні платежі, сплачувати за Інтернет, телебачення та інші послуги, доступні через систему portmone.com.

Всього за три тижні з моменту публікації програма вийшла на перше місце серед безплатних програм в категорії «особисті фінанси» у магазині Windows Phone і продовжує утримувати топ-позицію.

Реагуючи на запити наших клієнтів, ми вирішили розробити програму для користування нашою системою через Windows Phone. Це дозволяє сплачувати рахунки з будь-якого місця у будь-який час. Нашим сервісом користуються активні люди, які не хочуть витрачати час на походи до банку, натомість сплачують рахунки швидко і без черг. Тому випуск програми для Windows Phone є логічним кроком. Навіть коли комп’ютера немає під рукою, можна так само легко сплачувати рахунки із телефона і уникати прострочення платежів

Ігор Горін, директор Portmone.com

Користування програмою не потребує додаткових налаштувань, а здійснення операцій через телефон подібне до роботи на сайті. Увійшовши до свого облікового запису користувачі отримують доступ до свої даних (рахунків, платіжних карт) і мають можливість переглядати архіви попередніх операцій та здійснювати платежі за раніше збереженими шаблонами. При цьому надійність і безпечність передачі даних гарантована як на сайті, так і на мобільних платформах, що підтверджується щорічним міжнародним аудитом безпеки на відповідність вимогам стандарту Payment Card Industry Data Security Standard і відповідним сертифікатом.

Все більше компаній розглядає платформу Windows Phone як спосіб взаємодії із активними, прогресивними користувачами нових смартфонів, кількість яких в Україні продовжує зростати. Нещодавно користувачі Windows Phone першими отримали програму від аеропорту «Бориспіль» для планування подорожей, а тепер мають можливість сплачувати рахунки через Portmone. Ми й надалі будемо працювати над тим, щоб зробити всі найпопулярніші програми доступними користувачам Windows Phone

Андрій Терехов, керівник департаменту стратегічних технологій «Майкрософт Україна

Всі користувачі програми portmone.com, які сплачуватимуть за мобільний зв’язок від операторів Київстар, МТС, life, Тримоб та Інтертелеком більш ніж на 100 гривень зі свого Windows Phone у період з 3 по 17 червня, отримають 10 грн. бонусу.

Завантажити програму Portmone для Windows Phone можна за посиланням.

Про компанію portmone.com

Міжбанківська система електронної доставки та оплати рахунків Portmone.com надає послуги доставки і оплати рахунків за комунальні послуги, поповнення мобільного зв'язку, інтернет-провайдерів, страхових компаній, покупки авіа та залізничних квитків і т.д. через інтернет за допомогою міжнародних платіжних карток Visa та MasterCard. Для забезпечення безпеки даних Portmone.com використовує міжнародний стандарт Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS).


Про корпорацію Microsoft

Заснована у 1975 році корпорація Microsoft є визнаним світовим лідером у галузі розробки програмного забезпечення, а також у наданні послуг та рішень, які допомагають людям та компаніям повністю реалізувати свій потенціал.

З 2003 року в Україні діє компанія «Майкрософт Україна», до завдань якої входить розвиток ринку програмного забезпечення та просування продуктів Microsoft, підтримка партнерів та замовників, а також локалізація новітніх технологій корпорації та реалізація соціальних проектів на території України.

Додаткову інформацію про компанію та продукти Майкрософт можна знайти на веб-серверах Microsoft: www.microsoft.ua.

Microsoft® є товарним знаком Microsoft Corporation, що охороняється в США і/або інших країнах. Інші назви продуктів і компаній, що згадуються в даному документі, можуть бути товарними знаками відповідних власників.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна