Послуга «Автоплатіж» від мобільного оператора life :) та Portmone.com (13.02.2013)

2013-02-13

Послуга «Автоплатіж» від мобільного оператора life :) та Portmone.com

Для абонентів life:) стала доступною нова, унікальна для українського ринку послуга оплати мобільного зв'язку - «Автоплатіж». У розробці цього сервісу, в тому числі, приймала участь і система Portmone.com.

Послуга дозволяє автоматично поповнювати особовий рахунок телефону за допомогою платіжних карт Visa або MasterCard, як тільки залишок на особовому рахунку досягне встановленого абонентом рівня. Особливо зручним і актуальним цей сервіс буде для клієнтів, які поповнюють особові рахунки телефонів своїм дітям та родичам, і для яких украй важливо, щоб їх рідні завжди були на зв'язку.

Абонентам надається можливість вибрати мінімальний залишок на телефоні (від 1 до 999 гривень), а також суму, на яку буде поповнено рахунок при досягненні цього залишку.

Наприклад, можна налаштувати якщо баланс абонента становить 3 грн., то рахунок автоматично буде поповнений на 10 грн. і т.д.

Для активації послуги необхідно набрати з мобільного *115# кнопка виклику та обрати в меню «Автоплатіж». Послугу можна активувати для свого номеру, а також максимум для п'яти інших номерів. При зарахуванні коштів на рахунок, абонент інформується за допомогою SMS. У меню «Керування сервісом», можна переглянути список абонентів, для яких активована послуга «Автоплатіж», а також переглянути статус послуги.

Поповнення телефону проводиться в онлайні. Для підтвердження успішності платежу, абонент отримує SMS-повідомлення.

Послуга не тарифікується. Комісія при поповненні не знімається.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна