Portmone запустив Google Pay для електронної комерції (12.03.2019)

2019-03-12

В цьому році ми відсвяткували своє 17-річчя, на протязі яких ми впроваджували інноваційні платіжні рішення і робили життя українців більш комфортним. І ми не збираємося зупинятися на досягнутому, тому вже сьогодні запускаємо новий платіжний інструмент для своїх бізнес-партнерів - Google Pay. З його допомогою приймати платежі і розраховуватися за онлайн-покупки товарів і послуг стане набагато простіше, швидше і зручніше.

Що це означає для партнерів Portmone?

Всі діючі партнери, підключені до системи Portmone, мають можливість швидкої і простої інтеграції безпосередньо з платформою Google або через платіжну сторінку Portmone. Це дозволить їх покупцям економити час і зробити процес оплати товарів і послуг максимально комфортним за рахунок використання карт, що зберігаються в гаманці Google Pay.

Разом з Google Pay здійснювати покупки можна буквально в один дотик - клієнтові лише необхідно один раз вказати свій платіжний адресу та заповнити дані платіжної картки у програмі.

Більше інформації про інтеграцію можна знайти тут.

Переваги Google Pay

  • можливість оплати в пару кліків будь платіжною карткою, доданої в обліковий запис Google Pay, що економить час покупців;
  • швидке і легке підключення до веб-сайту або мобільному додатку;
  • персоналізованый захист даних покупців за допомогою системи безпеки світового класу;
  • збільшення конверсії;
  • підключення до мережі, в яку входить сотні мільйонів користувачів Google.

Ми пишаємося, що одними з перших серед постачальників платіжних послуг в Україні змогли запропонувати своїм партнерам можливість йти в ногу з часом і на власному досвіді відчути всі переваги Google Pay.

Більше інформації про рішення Portmone для бізнесу ви можете знайти за цим посиланням: https://www.portmone.com.ua/r3/uk/ecommerce

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна