Все заради зручності користувачів: Portmone.com і ПРАВЕКС БАНК успішно завершили складний проект (21.07.2018)

2018-07-21

Минулого тижня команди ПРАВЕКС БАНКу та Portmone.com успішно завершили складний проект з інтеграції функціоналу платіжного сервісу в інтернет-банкінг фінансової установи.

Завдяки спільним зусиллям обох технічних команд, користувачі системи ONLINE PRAVEX можуть поповнювати мобільний телефон, сплачувати рахунки за комунальні послуги та інтернет в рамках свого інтернет-банкінгу. Також реалізована опція перегляду показників лічильників і заборгованості за рахунками. Більше того, кількість доступних для оплати сервісів збільшується з кожним днем – все заради зручності користувачів. Обсяг транзакцій в мережі Інтернет стрімко зростає, саме тому сервіси для прийому онлайн-платежів постійно удосконалюються. Це чітко спостерігається на прикладі систем ONLINE PRAVEX і Portmone.com. Так, ресурси:

  • доступні в режимі 24/7;
  • враховують потреби мобільних користувачів (всі сторінки адаптивні під будь-які мобільні пристрої);
  • характеризуються високою швидкістю завантаження сторінок;
  • пропонують 1000+ можливостей.

Додатково користувачі системи ONLINE PRAVEX можуть:

  • переглядати інформацію по поточних і депозитних рахунках;
  • переглядати інформацію по картках;
  • формувати і завантажувати виписки;
  • контролювати графік погашення кредитів;
  • оформляти заявки на отримання кредитів;
  • здійснювати р2р перекази та платежі за реквізитами;
  • переглядати інформацію по поточним, депозитним та кредитним рахункам ФОП тощо.

Що стосується користувачів сервісу portmone.com, слід зазначити нещодавній випуск нової програми для iOS і Android-користувачів, а також додавання нових сервісів (погашення кредитів, сплата податків, отримання грошей за номером телефону).

Для довідки

ТОВ «Портмоне» засновано в 2002 р, є найбільшим гравцем ринку онлайн-платежів в Україні. Компанія працює з картками всіх українських банківських платіжних систем в режимі 24/7, а також надає цілодобову підтримку. Кількість клієнтів на сьогодні - 3 млн. користувачів, і щомісяця реєструється близько 15 тисяч нових абонентів. На Portmone підключено і є можливість оплатити понад 3 тис. сервісів, їхня кількість постійно збільшується.

АТ «ПРАВЕКС БАНК» є частиною банківської групи Інтеза Санпаоло (Intesa Sanpaolo), що входить до числа провідних банківських груп Єврозони і є лідером в Італії за усіма напрямками банківської діяльності (роздрібний, корпоративний сегменти та управління фінансами) та обслуговує 12 млн. клієнтів у 4 600 відділеннях по всій Італії; ринкова частка Групи в більшості італійських регіонів складає не менше 12%. Група Інтеза Санпаоло також присутня у Центральній та Східній Європі, в країнах Близького Сходу та Північної Африки. У цих регіонах розташовано близько 1 100 відділень, а в 12 країнах, де працюють дочірні банки Групи, кількість роздрібних та корпоративних клієнтів сягає 7,7 млн.

Contacts

We help 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Customer Support Portmone:

Customer Support Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location Stepan Bandera ave, 16-B, Makros Mall, 04073, Kyiv, Ukraine