Ми перемогли в конкурсі PaySpace Awards 2017 (15.12.2017)

2017-12-15

Вчора, 14 грудня, в Національній філармонії України пройшла урочиста церемонія нагородження найкращих українських компаній в сфері e-commerce і FinTech. Хочемо повідомити, що наша компанія перемогла відразу в трьох номінаціях.

Ми перемогли в конкурсі PaySpace Awards 2017

Кращий сервіс онлайн-платежів

Минулого року portmone.com зайняла перше місце в даній категорії. Цього року ми змогли повторити наше досягнення, отримав знову пальму першості. Такий високий результат став можливим завдяки вашій підтримці та лояльності до нашої компанії. Ми будемо робити все задля того, щоб ви і надалі залишались задоволеними нашим сервісом.

Кращий сервіс з переказу грошей з картки на картку

Ще одна номінація, в якій нам вдалось повторити минулорічний результат. Золота нагорода другий раз поспіль доводить, що portmone.com пропонує своїм клієнтам зручний та безпечний сервіс з переказу грошей з картки на картку.

Кращий партнер інтернет-магазинів з прийому платежів

В цьому році ми завоювали перше місце в номінації «Кращий партнер інтернет-магазинів з прийому платежів». Для нашої компанії — це значне досягнення, адже воно відображає оцінку нашої роботи в B2B сегменті. Якщо ви ще не знайомі з нашими продуктами для інтернет-магазинів, рекомендуємо відвідати сторінку «Для бізнесу» або зв’язатись з нами за вказаними контактними телефонами. Ми з радістю розповімо про можливості Портмоне для бізнесу.

Трішки про конкурс

В конкурсі PaySpace Magazine Awards 2017 прийняло участь 180 компаній. Всього було розіграно 54 нагороди в 18 категоріях. Проголосувати за ту чи іншу компанію в кожній номінації міг будь-який інтернет-користувач.

Сервіс portmone.com було номіновано в категоріях «Кращий сервіс онлайн-платежів», «Кращий сервіс з переказу грошей з картки на картку», «Кращий партнер інтернет-магазинів з прийому платежів». В усіх трьох номінаціях ми здобули золоті нагороди.

Contacts

We help 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Customer Support Portmone:

Customer Support Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location Stepan Bandera ave, 16-B, Makros Mall, 04073, Kyiv, Ukraine