Нові можливості для абонентів Vodafone Україна (30.11.2017)

2017-11-30

Ми раді повідомити, що відтепер абонентам мобільного оператора Vodafone Україна доступні дві функції, а саме: автоплатіж за порогом балансу та автоплатіж «Персональний». Останні дозволяють налаштувати автоматичне поповнення балансу мобільного телефону за допомогою сервісу portmone.com.

Автоплатіж за порогом балансу

Автоплатіж за порогом балансу – оптимальне рішення для тих, хто не бажає витрачати свій час на поповнення мобільного телефону. Достатньо один раз задати параметри автоматичного поповнення, а про все інше подбає наш сервіс. На практиці це виглядає наступним чином:

Клієнт може встановити, наприклад, що як тільки баланс на телефоні стане меншим 10 гривень, потрібно поповнити його на 50 гривень. Грошові кошти знімаються з банківської карти клієнта. При цьому в параметрах є можливість встановити максимальний розмір поповнення в день/місяць, а також вказати дату відключення оплати.

Налаштувати автоплатіж за порогом балансу можна тут.

Автоплатіж «Персональний»

Автоплатіж «Персональний» створений для контрактних абонентів Vodafone Україна. Після підключення послуги рахунок на поповнення балансу буде сформовано і сплачено автоматично. Потрібно зазначити, що сума та дата формування рахунку залежать від умов контракту конкретного абонента. Підключити послугу можна тут.

Contacts

We help 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Customer Support Portmone:

Customer Support Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location Stepan Bandera ave, 16-B, Makros Mall, 04073, Kyiv, Ukraine