Сплачуйте податок на нерухомість онлайн. (11.09.2017)

2017-09-11

Податок на нерухомість в 2017 році розрахований на власників квартир і будинків площею більше 60 і 120 квадратів відповідно. Останні до першого липня поточного року повинні були отримати квитанції від Фіскальної служби. Заплатити податки необхідно було до першого вересня, в іншому випадку власник “зайвої” площі ризикував перетворитись в боржника з відповідними наслідками.

Розмір штрафів і відповідальність

Згідно із законом на майно можуть накласти арешт, після чого воно може бути реалізовано в рахунок боргу. Крім того, у випадку несплати великої суми, боржнику загрожує кримінальна відповідальність. Звичайно, це останній інструмент впливу, який може бути задіяний державою. До цього моменту все обмежується звичайним штрафом.

Якщо сплатити податки у вересні, доведеться доплатити 10% від суми в якості штрафу, якщо в жовтні - 20%. Якщо ви хочете зекономити грошові кошти, рекомендуємо сплатити податки онлайн за допомогою нашого сервісу Portmone.com.

Як оплатити?

Портмоне надає можливість оплачувати будь-які рахунки в декілька кліків в дистанційному форматі. Це означає, що вам не потрібно шукати відділення банку, щоб здійснити оплату. Достатньо відкрити конкретну послугу та заповнити декілька рядків інформації.

Наприклад, сплатити податки на нерухомість можна тут. Для успішної операції необхідно вказати найменування одержувача та обрати реквізити для проведення платежу.

Ми гарантуємо оперативне зарахування грошових коштів, а у випадку виникнення будь-яких питань, ви завжди можете звернутись в нашу службу підтримки.

Contacts

We help 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Customer Support Portmone:

Customer Support Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location Stepan Bandera ave, 16-B, Makros Mall, 04073, Kyiv, Ukraine