Погашайте кредити проблемних банків на Portmone.com (31.08.2017)

2017-08-31

Протягом 2014-2017 років Україна втратила більше 90 гравців банківського сектору. В багатьох з них панує тимчасова адміністрація, деякі вирішили оскаржити вердикт НБУ в суді, ну а інші змирились з участю і припинили своє існування. Однак для звичайних громадян “чистка” банківського ринку - це головна біль і додатковий стрес, адже в більшості випадків банк-банкрут не надав ніяких вказівок, і тому питання куди платити кредит для багатьох позичальників залишилось відкритим.

Чи платити кредит?

Перша думка, що спадає після того, як банк збанкрутував - забути про свої зобов’язання і не погашати заборгованість взагалі. Однак дане рішення буде самим не правильним, адже все, що вийде в підсумку - це:

  • погана кредитна історія;
  • стрімко зростаючий борг;
  • велика прострочка, для закриття якої знадобиться реструктуризація.

Крім того, якщо не платити кредит людина стає мішенню для колекторів, які неодмінно зроблять все для того, щоб зробити життя боржника нестерпним.

Продовжуйте вносити платежі

Якщо в банку оселився ФГВФО не потрібно радіти. Передусім уточніть нові реквізити та дізнайтесь точну суму заборгованості. Як правило, ліквідований банк закриває більшість відділень, створюючи своїм клієнтам море незручностей. Наприклад, як погасити кредит, якщо для цього відсутні мінімальні умови (функціонуюче відділення чи банкомат з функцією поповнення). Але не варто впадати у відчай, адже сервіс Portmone.com надає своїм клієнтам можливість погашати кредити банків-банкрутів онлайн.

Онлайн погашення кредитів

Відтепер в переліку нашого сервісу є погашення кредитних продуктів в проблемних фінансових установах онлайн. Клієнту достатньо обрати банк, вказати № кредитного договору, а також свої персональні і контактні дані. Грошові кошти зараховуються максимально швидко, а сам процес оплати займає декілька хвилин часу.

За допомогою Портмоне можна погасити кредит в “Дальта Банку”, ПАТ “КБ Надра”, ПАТ “КБ Хрещатик”, ПАТ “Платинум Банк”, ПАТ “Банк Михайлівський”, ПАТ “Брокбізнесбанк”, ПУАТ “Фідобанк” та других пробемних організацій.

З повним переліком банків, кредити яких можна погасити онлайн ви можете ознайомитись тут.

Contacts

We help 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Customer Support Portmone:

Customer Support Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location Stepan Bandera ave, 16-B, Makros Mall, 04073, Kyiv, Ukraine