Транспортна картка м. Чернігів

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 2%, не менше 3 грн.
Без комісії для авторизованого користувача.

Зарахування коштів на транспортну картку відбудеться за 1-2 доби при прикладанні до валідатора у транспорті.

Довідки 097-773-0-776, 095-773-0-776, 093-773-0-776

Для цього необхідно ввести номер картки, суму оплати та натиснути «Оплатити».

Придбати транспортну картку можна у кіосках «Чернігівпреса».

Вартість самої пластикової картки складає 40 грн.

Онлайнове поповнення картки недоступне, тому що попереднє поповнення не записалося на картку (одночасно можна створити лише одне), або система не встигла оновити статус поповнення. Запишіть незараховані кошти попереднього онлайнового поповнення на картку, приклавши до валідатора у транспорті, або дочекайтеся оновлення статусу (якщо запис відбувся впродовж останніх 24-х годин).

Запис поповнення здійснюється на валідаторі у транспорті впродовж 1-2 діб після створення онлайнового поповнення.

Бажаєте поповнити е-квиток у Чернігові всього за пару хвилин у режимі онлайн? З нашим сервісом ви забудете про необхідність шукати термінали або спеціалізовані кіоски «Преса». Поповнити транспортну картку в Чернігові всього у два кліки пропонує сервіс Portmone.

Види проїзних документів у Чернігові

Проєкт із впровадження безконтактного проїзду в Чернігові був запущений у 2018 році. Оператор системи електронного квитка в місті — ТОВ «Чернігівська транспортна компанія». Містянам доступні два види е-квитків: транспортна картка (її друга назва — електронний гаманець) і проїзний для безлімітного користування протягом місяця.

Транспортна картка може бути звичайною та учнівською. Під час піднесення такого е-квитка до валідатора з рахунку списується разова вартість проїзду. Для школярів за наявності учнівського квитка ціна проїзду знижується. Поповнити баланс можна на будь-яку суму до 1 тис. грн, а залишок коштів вказується у квитку, який видає кондуктор.

Транспортна картка діє протягом 3 років з моменту останнього поповнення. Переваги її придбання для пасажирів — швидкість платежів, зручність і можливість заощадити: з цим пластиковим інструментом поїздка на тролейбусі обійдеться на 4 грн дешевше. Крім того, після валідації картки пасажири отримують можливість безоплатної пересадки протягом 30 хвилин. Проїзд на автобусі оплачується за повною вартістю, що складає 12 грн.

Електронні проїзні поділяються на три категорії: громадянські, студентські та учнівські. Пасажири, що купують ці е-квитки, можуть без обмежень користуватися громадським транспортом протягом 30 календарних днів. Відлік цього часу йде з першої оплати, а активувати проїзний можна впродовж року. Дата останньої можливої поїздки за сплаченим тарифом вказується у квитку.

Як поповнити транспортну картку в Чернігові за допомогою Portmone

Поповнити баланс проїзного або транспортної картки в Чернігові можна без зусиль за допомогою нашого сервісу. Для цього зробіть такі кроки:

  1. Вкажіть номер е-квитка.
  2. Введіть суму оплати (від 2 грн до 1 тис. грн).
  3. Натисніть кнопку «Оплатити».
  4. Якщо ви здійснюєте платіж без авторизації, введіть свій e-mail і реквізити платіжної картки Visa або MasterCard. Якщо ви зареєстровані на сервісі, система запропонує вибрати картку зі збережених в особистому кабінеті.
  5. Ініціюйте оплату.

Ще один простий спосіб — поповнити транспортну картку в Чернігові онлайн, скориставшись додатком Portmone. Важливо пам'ятати, що гроші надходять на баланс протягом 24 годин під час контакту картки з валідатором, тому купувати поїздки варто заздалегідь. Щоб раптово не залишитися без коштів на рахунку, налаштуйте автоплатіж на Portmone або скористайтеся функцією нагадування.

Як оплатити проїзд транспортною карткою

Безконтактна оплата проїзду збереже ваш час і позбавить необхідності шукати купюри потрібного номіналу за відсутності решти. Просто передайте картку кондуктору, щоб зареєструвати її на мобільному валідаторі, або самостійно прикладіть пластик до екрана пристрою і тримайте пару секунд до початку друку квитка.

Враховуйте такі нюанси:

  • прикладати картку до валідатора потрібно під час кожної поїздки;
  • отриманий квиток необхідно зберігати до виходу з транспорту;
  • зіпсована транспортна картка не підлягає поновленню, а кошти на баланс повернути неможливо. Щоб не допустити виникнення подряпин та інших ушкоджень, користуйтеся жорсткими чохлами та обкладинками.

Переваги поповнення транспортної картки у Чернігові через «Портмоне»

Portmone — ваш незамінний помічник під час здійснення онлайн-платежів. З нами вам не доведеться шукати офлайн-точки поповнення проїзного та витрачати дорогоцінний час. Плюси використання сервісу:

  • мінімальна комісія під час поповнення транспортної картки в Чернігові — 1% від суми (не менше 3 грн). До речі, учасники програми Cashback можуть оплачувати наші послуги бонусними балами та заощаджувати додатково;
  • можливість налаштувати автоплатіж або створити зручний шаблон і купувати поїздки за кілька секунд;
  • безпека транзакцій та даних користувачів.

Також за допомогою нашого сервісу можна:

Спектр послуг «Портмоне» не обмежується цим списком. Ми постійно працюємо над удосконаленням нашого сервісу. Залишайтеся з нами та оцініть усі переваги швидких і комфортних платежів.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна