Енера Суми - оплата онлайн

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 0.5%, не менше 3 грн.

ТОВ “Енера Суми” — енергопостачальна компанія, що успішно функціонує в умовах нової моделі енергетичного ринку. Основний напрямок діяльності — постачання електричної енергії та природного газу для українських споживачів. Як постачальник універсальних послуг організація забезпечує електроенергією населення та бізнес-клієнтів в Сумській області. Компанія активно розвивається, постійно покращує робочі процеси та взаємодію з користувачами, що дозволяє пропонувати вигідні ціни та високу якість послуг.
Якщо вам потрібен простий та швидкий спосіб оплати за світло в Енера Суми, тоді скористайтесь платіжним сервісом Portmone і здійснюйте оплати онлайн, не витрачаючи час на черги до платіжних терміналів.

Оплатити ТОВ “Енера Суми” онлайн на Portmone

Користувачі Портмоне можуть оплатити Енера Суми через інтернет всього в пару кліків. Для цього потрібно дотримуватись наступного алгоритму:

  1. Увійдіть до категорії “Комунальні послуги”, виберіть регіон “Суми та обл” і тип послуги “Електроенергія”.
  2. В списку компаній відшукайте та виберіть ТОВ “Енера Суми”.
  3. Впишіть номер особового рахунку та перейдіть до оплати послуг компанії, натиснувши “Оплатити”.
  4. Вкажіть ваш email, суму та дані банківської картки (16-значний номер, термін дії та захисний код, що вказаний на її звороті).
  5. Проведіть оплату.

Протягом декількох хвилин система опрацює транзакцію і автоматично надішле на вашу пошту лист-підтвердження про здійснену оплату та електронну квитанцію.
Користувачі, що сплачують за електроенергію після авторизації на Портмоне, можуть зберегти платіж як шаблон і використовувати його в майбутньому для більш швидкої оплати. Крім того, зареєстровані користувачі можуть переглядати статистику витрат через особистий кабінет, підключати автоматичну оплату рахунків, створювати нагадування, передавати показники лічильників тощо.

Як сплатити за електроенергію в Енера Суми без комісії

При оплаті ТОВ “Енера Суми” через інтернет за допомогою Portmone, стягується комісія у розмірі 0,5% від суми (мінімально 3 грн). При цьому клієнти сервісу мають можливість сплачувати комунальні рахунки, послуги ТБ, інтернету, а також охоронних сервісів та телефонії без комісії. Для цього слід виконати декілька дій:

  • зареєструвати акаунт або авторизуватись в кабінеті Портмоне;
  • перейти до налаштувань особистого профілю та вибрати розділ “Підписка”;
  • підключити пакет “Місяць”.

Якщо у вас виникли питання щодо пакету “Місяць”, ви в будь-який час можете задати їх службі підтримки сервісу, що працює в цілодобовому режимі.

Переваги реєстрації на онлайн-сервісі Портмоне

Сервіс Portmone дозволяє оплатити Газмережі Сумської філії, купити автоцивілку, оплатити штраф ПДР, заплатити за інтернет та тисячі інших послуг, не реєструючись в системі. А якщо ви витратите 2 хвилини на реєстрацію, то отримаєте додатковий функціонал, що зробить використання сервісу ще більш комфортним. Наприклад, ви зможете:

  • передавати дані лічильника;
  • персоналізувати особистий кабінет;
  • отримувати електронні рахунки;
  • накопичувати бонусні бали в рамках реферальної програми;
  • отримувати кешбек;
  • створювати нагадування та підключати автоматичну оплату рахунків;
  • активувати пакет “Місяць” та економити на комісії тощо.

Якщо ви ще користувались послугами Портмоне — саме час це виправити та на власному досвіді пересвідчитись, що це не лише швидко та просто, а й максимально безпечно.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна