Київенерго

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.

Комісія 1.5%, не менше 3 грн.

Щоб сплатити ДТЕК Київські електромережі онлайн карткою Visa, Mastercard чи НПС ПРОСТІР, достатньо здійснити дві дії:

1. Вказати особовий рахунок.

2. Ввести 16 цифр картки, термін дії та CVV2/CVC2 код.

Хочемо відзначити, що на сайті portmone.com ви можете заплатити за електроенергію карткою будь-якого українського банку, однак для цього у вас повинен бути позитивний баланс грошових коштів чи доступ до кредитної лінії. У випадку виникнення складнощів з проведенням операції, ми рекомендуємо звернутись до служби підтримки банку (номер вказаний на зворотній стороні картці). Як правило, проблеми з оплатою виникають через спрацювання лімітів на здійснення транзакцій через інтернет.

Як оплатити електроенергію без комісії?

Сервіс Портмоне єдиний в Україні пропонує своїм клієнтам декілька тарифних планів на вибір. Якщо ви бажаєте сплачувати рахунки за електрику, газ, гарячу воду, опалення та інші комунальні послуги без комісії, рекомендуємо звернути увагу на тариф «Місяць». В рамках останнього у вас є можливість сплачувати рахунки компаній з категорій «комунальні послуги», «охорона», «інтернет» та «телефонія» за фіксовану вартість. Більш детально про даний тарифний план написано тут.

Також хочемо повідомити, що авторизовані користувачі можуть створювати шаблони миттєвих сплат. Для цього потрібно:

1. Авторизуватись на сайті.

2. Вибрати категорію «Шаблони» в особистому кабінеті.

3. Натиснути на кнопку «Додати рахунок» та перейти в розділ «Комунальні послуги».

4. В переліку комунальних підприємств обрати ДТЕК Київські електромережі (сплата по двозонному обліку електроенергії).

5. Ввести дані абонента.

Зберігши шаблон оплати ДТЕК Київські електромережі вам більше не доведеться вводити номер особового рахунку. Нові рахунки будуть з’являтись у вашому кабінеті щомісяця, а, щоб оплатити їх в один клік, ви можете додати будь-яку платіжну картку в відповідному розділі.

Через Портмоне ви також можете передавати показання двозонного лічильника, які будуть вказані в квитанції в наступному періоді.

Зверніть увагу: двозонний тариф розраховується ДТЕК Київські електромережі, тому питання стосовно вартості енергоресурсів варто задавати підтримці комунального підприємства.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна