Lycamobile

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Без комісії

Також сплачують послуги

Поповнити Lycamobile без комісії карткою Приватбанку, Ощадбанку, Райффайзен Банку Аваль, ОТП Банку та будь-якого іншого українського банку можна на цій сторінці. Для цього достатньо мати позитивний баланс грошей на залишку картки чи доступ до кредитного ліміту.

Як поповнити рахунок Lycamobile карткою?

Щоб поповнити Лайкамобайл банківською карткою необхідно:

  • Ввести номер телефону та суму, яку буде зараховано на баланс вказаного номеру;
  • Ввести параметри платіжної картки (CVV код, термін дії та 16 цифр на лицьовій стороні картки).

Здійснити платіж можна без реєстрації в системі Портмоне. Проте зареєстрованим користувачам доступна низка переваг: можливість створювати шаблони, можливість підключити автоплатіж, можливість підключити тарифний план «Місяць», можливість зберігати квитанції в особистому кабінеті та працювати зі звітами. Також зареєстровані на сайті portmone.com абоненти Lycamobile поповнити телефон можуть за допомогою технології Masterpass.

Як поповнити Лайкамобайл через шаблон?

Найшвидший спосіб поповнити Lycamobile онлайн – це налаштувати шаблон для платежів у два кліки. Для цього потрібно:

  • Відкрити особистий кабінет;
  • В рубриці «Шаблони» обрати опцію «Додати рахунок»;
  • В пошуку вписати назву оператора або вибрати дану компанію в каталозі послуг (розділ «Мобільний зв'язок»);
  • Ввести номер телефону та коментар до шаблону;
  • Зберегти шаблон.

Після цього користувач в будь-який момент зможе поповнити баланс Лайкамобайл в розділі «Баланси в компаніях». Збережений шаблон миттєво з’явиться в особистому кабінеті мобільного додатку Портмоне. Для активних користувачів мобільного інтернету – це гарний спосіб здійснювати оплати. Завантажити додаток для Android і iOS можна тут.

Окрім поповнення балансу мобільного телефону, за допомогою Портмоне можна сплатити рахунок будь-якого комунального підприємства, інтернет і ТБ-провайдера, охоронного агентства та страхової компанії. Також користувачам доступні грошові перекази, погашення кредитів та сплата податків. Багато послуг надається без комісії. Отримати більше інформації про це можна, відвідав сторінку «Тарифи».

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна