Jamzo - поповнити інтернет

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 2%, не менше 2 грн.

ТОВ “Алберді” (працює під брендом Jamzo) — оператор телекомунікаційних послуг, що надає доступ до мережі інтернет для населення, а також приватних та державних установ у місті Львів. З моменту свого створення в 2006 році провайдер постійно вдосконалює робочі процеси та модернізує обладнання, щоб запропонувати клієнтам не лише доступні ціни та прозорі тарифи, а й високу якість послуг. Також варто відмітити, що 60% нових клієнтів — це користувачі, що підключились після рекомендації друзів та знайомих.
Крім лояльних цін на тарифи, провайдер пропонує спеціальну програму лояльності, що дозволяє отримати 1 та 2 місяці безкоштовного інтернету при оплаті послуг на 5 та 10 місяців наперед відповідно. Також компанія регулярно проводить різноманітні акції, що дозволяють отримати знижки на підключення та користування інтернетом.
Існує багато способів поповнення Джамзо, але найбільш зручний та швидкий пропонує сервіс Portmone. Все, що потрібно для цього мати — банківську картку та пристрій, що дозволяє користуватись інтернетом.

Оплата Jamzo онлайн через Portmone

Поповнення інтернету Jamzo за допомогою Портмоне, відбувається в декілька кроків:

  1. Увійдіть до розділу “Інтернет” та виберіть ваш регіон (Львів та область).
  2. У списку провайдерів, що запропонує система, знайдіть та виберіть ТОВ "ТВФ "Алберді"
  3. Впишіть ваш особовий рахунок, адресу, ПІБ, ІПН та суму, на яку бажаєте поповнити баланс провайдера.
  4. Вкажіть платіжну інформацію та email, на який буде надіслана квитанція, що підтверджує оплату.
  5. Здійсніть оплату.

Рахунок провайдера буде поповнено протягом декількох хвилин. Якщо цього не відбулось — зверніться до співробітників Jamzo, надавши квитанцію, що була надіслана сервісом Portmone на ваш email. Також квитанцію можна знайти в розділі “Архів” особистого кабінету сервісу, при умові, що платіж здійснювався після авторизації на сайті чи додатку Портмоне.
Зареєстровані юзери мають змогу зберегти шаблон оплати та використовувати його для швидкої оплати послуг інтернет-провайдера, без повторного вводу персональних даних. Також у разі створення шаблону з’явиться можливість налаштовувати автоматичне поповнення рахунку та створення нагадувань про оплату, що не дозволить вам залишить без інтернету.

Поповнення інтернету Джамзо без комісії

Стандартно система стягує 2% комісії (не менше 2 грн) за поповнення балансу Jamzo. але зареєстровані користувачі Портмоне мають можливість заощаджувати на комісії. Для цього потрібно:

  1. Увійти до персонального кабінету Portmone.
  2. Перейти в налаштування профілю, де обрати пункт “Підписка”.
  3. Виконати активацію пакета “Місяць”.

Після активації пакету без комісії можна буде сплачувати послуги ТБ, охорони, інтернет-провайдерів, а також телефонію та комунальні рахунки.
Якщо у вас виникнуть будь-які питання чи складності з активацією пакету “Місяць” — зверніться до служби підтримки сервісу, що надасть допомогу та всю необхідну інформацію.

Якими картами можна поповнити рахунок Jamzo

Сервіс Портмоне дозволяє поповнити інтернет Jamzo картками українських банків, що належать до таких платіжних систем як:

  1. VISA;
  2. MasterCard;
  3. НПС “Простір”.

При цьому картка повинна мати позитивний залишок коштів на балансі або достатній кредитний ліміт.
Зареєстровані користувачі можуть зберегти дані платіжних карток в системі, після чого для оплати буде достатньо просто обрати потрібну картку та ввести CVC/CVV-код.

Переваги сервісу Портмоне для оплати Джамзо

За допомогою сайту чи мобільного додатку Portmone можна оплачувати тисячі різноманітних послуг, наприклад:

А якщо ви зареєструєтесь в системі, то отримаєте додатковий функціонал, що зробить користування сервісом ще більш комфортним. Наприклад, можна буде персоналізувати кабінет користувача, надсилати дані лічильників постачальникам послуг, створювати шаблони та багато іншого.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна